Skip to main content

Trump en Deep State (019)

26 oktober 2019

De campagne tegen Democratisch presidentskandidaat Tulsi Gabbard door Hillary Clinton ('Russische trekpop') tekent een compleet nieuwe situatie in 'the land of the free', die onze 'vrije' media voor ons verborgen proberen te houden. Terwijl onze politiek zo corrupt en meegaand is als nooit tevoren, is in de VS een omslag gaande. Die niet belichaamd wordt door AOC, Ilhan Omar en die nummer 3, een Palestijnse, die als rookgordijn dienen om Clinton, Biden, Warren en Pelosi te beschermen, maar Bernie Sanders en Tulsi Gabbard. Sanders bracht ooit een bezoek aan de USSR; Gabbard, gedecoreerd oorlogsveteraan uit de valse oorlogen tegen Iraq en Afghanistan,  aan Assad in Syrië. Zoiets wordt tegen je gebruikt.

In een vorige aflevering werd gesteld dat Deep State (de 'verborgen macht' die regeert) Oekraïnegate, na het fiasco van Russiagate, gebruikt om zich van zowel Trump (onbetrouwbaar voor hun doeleinden) als Biden (te aangetast door corruptie) te ontdoen. Biden moge de polls aanvoeren, het is onmogelijk dat hij de verkiezingen van 2020 ingaat als kandidaat. Nu fungeert hij als 'patsy' tegen de Donald. Daarna kan hij terugtreden. Met de tientallen miljoenen die hij 'in dienst van het volk' heeft vergaard. Hillary Clinton als duveltje uit een doosje om het opnieuw te proberen. Tegen Pence? 

Trump heeft zijn eigen geld, verdiend in het spel van 'vraag en aanbod', en is dus minder vatbaar voor het chantage-spel van de verborgen macht, dat is het probleem sinds hij, onverwacht, de verkiezingen won van hun kandidaat Clinton. Het geluid (waaraan Trump meedeed, uiteraard, wat kon hij anders) dat Iran drie weken geleden de Saoudische olieproductie bombardeerde is verstomd. Ondanks de campagne in MSM. Dat er geen oorlogshandelingen tegen Teheran zijn gevolgd danken we, naast Trump die ondanks de impeachment-perikelen geen oorlog als afleidingsmanoeuvre willen beginnen, ook aan de problemen in Israël, waar Netanyahu de verkiezingen, ook al beloofde hij annexatie van Palestijns land, niet won. 

De Volkskrant gaat er vanuit dat de afzetting van Trump doorgaat. MSM heeft er sinds zijn aantreden op aangedrongen. Ik geef het weinig kans. Maar mocht het lukken of niet, het betekent een aftakelen van de 'enige supermacht'.  (WK)

Faraday
Een heel vriendelijke relatie met schizofrene theorieën van onze voormalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. In 1998 verwierp ze fel de geloofwaardige beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen haar man als onderdeel van een 'enorme rechtse samenzwering'.
https://www.irishtimes.com/news/hillary-condemns-right-wing-conspiracy-1.129233
Na haar verlies bracht ze twee jaar door met het promoten van de pot gerukte bedplas theorieën dat Potus samenwerkte met de Russen.
Zeggen dat je niemand haar als schoonmoeder toewenst hoeven we niet dat bewijst ze zelf.

Anne
Maar waar is die reaxie van ene Stephan op dit stuk....?
gertjan
Het klopt dat we hier bij 't Kleintje wel eens wat reacties weghalen (meestal lomp gescheld en discriminerende en dus verboden reacties en van 1 iemand halen we zelfs consequent al zijn respons weg - of het nu relevant is of niet - aangezien hij ons al een paar jaar stalkt en continue dreigt met advocaten, hij weet waarschijnlijk niet waar hij met zijn vele euro's naar toe moet) maar we hebben geen enkele respons op bovenstaand artikel weggehaald, zoals je suggereert...
JoopFinland
Er staat echt de aanhef van een resctie van ene Stephan in de page waar de reactirs onder elkaar staan... Ik ben een kluns met een smartfoon maar mijn ogen doen hrt wel. Staat in de opsomming onderaan onder die van W K....
Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 oktober 2019
Trump en Deep State