Skip to main content

Top Trump-Putin (006)

31 juli 2018

De krachtmeting tussen Trump en DC die sinds zijn aantreden in januari 2016 losbrak vergeleek ik eerder met de krachtmeting die Kennedy verloor, maar die vergelijking wordt zoals alle vergelijkingen voorbijgestreefd door de realiteit: Trump heeft nu aangekondigd 'zonder voorwaarden vooraf' te willen overleggen met de leiders van Iran. Niet toevallig op een moment dat via de Australische pers berichten in de wereld kwamen dat een Amerikaanse aanval op Iran (waarvoor Australische faciliteiten zouden worden gebruikt) aanstaande was. Dat dit gebeurt met John' Bomb Iran' Bolton als veiligheidsadviseur en '100% havik' Mike Pompeo als minister van BZ doet menigeen de ogen uitwrijven. Vredesinitiatieven zijn dingen die onder 'linksen' als Clinton en Obama niet voor mogelijk werden gehouden. Het doet denken aan de autoritaire De Gaulle die Algerije de vrijheid gaf, waar de Franse (NAVO-)socialisten oorlog om voerden.
Daarbij blijft het ongelofelijk dat een meerderheid van de Amerikaanse bevolking een tweede Top tussen Trump en Poetin steunt (zie https://youtu.be/gjugQRYiyHU). Dit betekent dat de plannen van Deep State om het 'verraad' en 'Pearl Harbour' van Helsinki tegen de vredesinitiatieven van Trump te gebruiken geen vrucht draagt en ook de inzet van het thema 'Rusland' tegen Trump in de aanstaande Congresverkiezingen onverstandig is als je wilt worden herkozen als senator of afgevaardigde. Nicky Haley' s dramatische 'Ze zullen nooit onze vrienden worden' blijkt geen effect te hebben. Haley (voormalig gouverneur van Ohio) droomt ervan Trump op te volgen. Benieuwd of ze haar volstrekte necon-lijn zal bijstellen nu ze merkt dat de toon niet aanslaat bij haar aanstaande kiezers.
Deep State moet knarsetandend toezien hoe de ontspanning in de Korea' s doorzet. Er wordt in MSM bericht dat 'de stappen van Kim niets voorstellen en ons een rad voor ogen draaien', maar havikken die Trump als waakhond omringen als Bolton en Pompeo zouden met hun staat van dienst toch moeten aanslaan als dat echt het geval zou zijn? Het daverend succes van de Top Trump-Poetin in de Polls is de volgende tegenslag voor de echte macht in de wereld. In DC wordt daarom door de neocons echt alles uit de kast gehaald om deze vredespolitiek te saboteren. De 4% die de "Navo-partners" meer moeten betalen om door de VS overheerst te worden is zo'n grote order voor het MIC dat zij voorlopig geen reden meer kunnen aanvoeren om Trump te vervangen door Mike Pence. Pence zou als hij aantreedt om vertrouwen te wekken in Europa ongetwijfeld de 4% terugschroeven als bewijs van goede wil. Hoewel de indruk bestaat dat in de CIA en FBI de anti-Trump vleugel de overhand heeft, geldt dat alleen voor de hogere (politiek benoemde) echelons. Het constant lekken uit beide organisaties over hun acties tegen Trump bewijst dat in de lagen onder hen heel anders wordt gedacht. De hysterie tegen Trump is, net als hier, iets voor gegoede burgers die materiaal zoeken om zich op te winden als compensatie voor hun schuldcomplex over hun welstand (zie ook Rachel Sherman: 'Uneasy Street; the Anxieties of Affluence'). Daarvoor is een 70-jarige vetkuif met gouden kranen die miljardair werd in vastgoed uiteraard de aangewezen persoon. Als hij een corrupte advocaat (Clinton), zoon van DeepState-CIA-chef en president (Bush jr.) of 'blaka patata' als 'Hope' Obama was geweest die de DeepState-agenda klakkeloos uitvoerden was er niets aan de hand geweest. Maar de 'verfrissende' (Lilian Marijnissen) Trump moet weg. Clinton weg? Bush weg? Obama weg? Het was deze argelozen nooit in de bol gekomen. Nu wordt het in MSM voor ze uitgespeld: T-R-U-M-P M-O-E-T W-E-G-!
Als deze operatie niet lukt en Trump zich als kandidaat in 2020 kan presenteren, dan is de Amerikaanse politiek inderdaad een nieuwe fase ingegaan. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 juli 2018
Top Trump-Putin