Skip to main content

Gladiolen in Venezuela (018)

28 februari 2017

vrijdag 22 augustus-2014
Maduro wordt er gek van. Van de elementaire voedselschaarste in zijn land. Hij weet als geen ander dat die bewust in de hand wordt gewerkt binnen het kader van het “Strategisch plan voor Venezuela” (1). Maar hoe steek je een stok tussen die onzichtbare spaken? Hij zou nu overwegen om klanten van supermarkten te verplichten hun vinger in een apparaat te steken dat vingerafdrukken afneemt. Om te kijken welke aso's een overdosis aan olijfolie en rijst inslaan. Zoals te verwachten rolde een golf van afschuw door de westerse msm. De eventuele maatregel zou een ongelooflijke aanslag zijn op de privacy in Venezuela.
Een verplichte vinger in een apparaat? Hebben we dat al niet eens eerder voor de bumper gehad? Jawel. Bij de slijter. In die branche kom je steeds vaker de zogenaamde ageviewer tegen. Een apparaat dat ooit in de handel werd gebracht door de Hollandsche Exploitatiemaatschappij van Hendrik van den Hombergh zaliger en door ons in 2011 al stevig door de wringer gehaald (2). Uit verontwaardiging over de aantasting van de privacy van iedereen die een neut haalt (3). De msm?
Nog niet eens een licht rollertje. Maar Venezolaanse privacy is natuurlijk heel wat anders dan de Nederlandse privacy. Hm? Stay tuned.

(1) Zie aflevering 1 van deze serie dd. 7 november 2013.
(2) Zie de serie “Borrels en beeld” uit die jaargang.
(3) Zie aflevering 5 van diezelfde serie dd. 14 juli 2013.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Gladiolen in Venezuela