Loverboy (003)

31 maart 2017
Hits: 378

donderdag 26 januari-2012
Even netjes het spoor van de broodkruimels volgen. Kwoot uit de vorige aflevering:

" ... Daarbij had hij [Jorrit D.,red.] zijn vriendin Chantal S. aangezet tot prostitutiewerkzaamheden. En nee, Chantal was geen minderjarige dumb blonde uit een hopeloos gezin. Integendeel. Toch gebeurde het".

Hoe het gebeurde? Je gelooft het bijna niet. Chantal leerde vriend Jorrit kennen op 6 december 2008. Liefde op het eerste gezicht? Nou, hooguit op het anderhalfde maar meer zeker niet. Althans, van haar kant. Was Chantal op dat moment al op de hoogte van het niet zo deftige verleden van haar geliefde? Moet haast wel, want als ze ruim twee weken na haar kennismaking een alarmerend telefoontje van Jorrit krijgt is ze ervan overtuigd, dat ie de waarheid spreekt. Of ze voor hem 5000 euro van haar flex-rekening bij de ABN/AMRO wil halen, want hij heeft schulden bij een stel Turken en die hebben hem al een paar keer geprikt met een mes om hun eisen kracht bij te zetten. Als ie niet lang daarna de vijf flappen komt ophalen vertoont Jorrit nergens open gaten, maar Chantal overhandigt hem toch de poen en hij verdwijnt.
Drie dagen later, eerste kerstdag, krijgt Chantal vervolgens een paar sms-jes waarin haar kerstverse mannetje haar laat weten, dat ie nog eens 7000 euro nodig heeft om die verrekte Turken definitief van zich af te schudden. En hij kon met haar creditkaart (!) maar 2500 opnemen. Kon ze de rest niet met een zielig verhaal bij haar ouders loswrikken? Of bij vriendinnen?
Nee, helaas, dat ging niet, maar in de weken daarop trekt Jorritje wel de rekeningen van zijn verliefde meisje leeg. Visa, ABN, DSB. Bij elkaar tienduizenden euro's. Waaraan die zijn besteed is niet helemaal duidelijk. Mogelijk aan de bestrijding van zijn aandachtstekort- en anti-sociale persoonlijkheidsstoornis (1), maar zeker niet om te ontkomen aan prikkende Turken.
Eind januari 2009 wordt Chantal opnieuw begraven met sms-jes. Weer het verhaal van die niet bestaande kloten Turken. Vriend Jorrit zag maar één oplossing voor zijn financiële probleem: Chantal moest voor hem maar als snol aan de arbeid. Hij had ook al uitgevogeld waar ze klantjes kon vinden: www.chatgirl.nl. En je kan er met je alpino niet bij, maar de intelligente en goed verdienende Chantal tuinde erin. Stay tuned.

1. Zie aflevering 2 dd. 23 januari 2012

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 maart 2017
Aantal keren bekeken: 378

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch