Skip to main content

Billions and centuries (005)

02 april 2017

maandag 28 september-2009
Wat denk je? Is die Sir Allen Stanford aan het matten geweest in een petoet bij Houston. En daarna een ziekenhuis ingezeild om te herstellen. Wat de aanleiding was tot die matpartij bleef onaangeroerd. Werd de Ponzi-artiest betrapt op voordringen bij het uitdelen van de appelmoes? Probeerde hij een potje cricket te organiseren op het basketveldje? Of ging het erom hem in het ziekenhuis te krijgen voor een paar indringende gesprekken met luitjes van de CIA en de Mossad over hun gezamenlijke activiteiten in landen als Venezuela en Lybie?
Ja, ook Lybie. Op 25 januari van dit jaar vloog meneer nog in zijn private jet naar Tripoli. Om met de directeur van Khadaffi's beleggingsbureau te ouwenelen over een uitbreiding van de investeringen via de voorhanden zijnde vehikels van Stanford. Tot die datum het schamele bedragje van 500 meloen dollar.
Of die uitbreiding er inderdaad is gekomen is nog in een zandstorm gehuld. Kort daarna ging Sir Allen de bietenberg op. Wat er met die 500 meloen Lybische meloenen is gebeurd? Allah mag het weten.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Billions and centuries