Tit for tat (007)

31 oktober 2017
Hits: 904

Zweden heeft vette koele geheimsmurfen. Die hebben namelijk nu al ontdekt dat Russische trollen en ander geheimzinning rondkruipend gespuis bezig is met het beïnvloeden van de verkiezingen van volgend jaar. Jawel. En de hele Botnische golf wordt nu al afgedregd om te voorkomen dat Russische yellow submarines zich met dezelfde doeleinden in de fjorden nestelen. Je kan niet voorzichtig genoeg wezen met die beer als buur. Daarom ook heeft de Zweedse regering besloten de msm vol te pompen met extra meloenen kronen om een barrière op te werpen tegen fake nieuws uit Moskou en op die manier het monopolie op het verspreiden daarvan te verwerven.
In Brussel zijn ze nog gekker. Als die klotenruskies nog eens proberen cyberattackies te plegen binnen Das Reich, dan wordt dat in de nabije toekomst als een oorlogsdaad beschouwd en kan de junta van Jan Kloot besluiten om met de inmiddels her en der gebroken geraakte geweertjes een aanval in te zetten op Moskou. Op de tonen van de ouverture 1812. Het moet maar eens uit zijn met dat beïnvloeden van onze democratische verkiezingen. Zoals bijvoorbeeld eerder dit jaar in Nederland, toen de beweging van GEERT WILDERS STEUN KREEG VANUIT HET KREMLIN. Waar halen die malloten het vandaan zou je zeggen. Staan er nog dwangbuizen in de aanbieding bij Bol.com? Zo ja, opbergen die handel. Voordat wij zelf gek worden van al dat fake nieuws. Stay tuned.

JoopFinland
Fjorden zul je in Zweden vergeefs zoeken. Zoals ze zich er ook een slag in de lucht zoeken naar Russische onderzeeers...
Beer van der Put
Knesset schrijf je ook met een "K". Maar het zal geen abusievelijke vertoetsing zijn geweest...
jacques
De Noorse fjorden hebben een enkele ingang. Zo'n ingang is met sonar gemakkelijk te bewaken. Echter het water tussen de x eilandjes zoals voor de kust van Zweden is veel moeilijker te bewaken. Er zijn dan x-systemen nodig die onder- en bovenwatersignalen met elkaar correleren. Al die plezierbootjes geven heel veel fout signalen af. Al in de zestiger jaren is er naar gekeken.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 oktober 2017
Aantal keren bekeken: 904

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch