Tikkies terug (002)

16 juni 2015
Hits: 326

Een kwootje om te beginnen. Uit onze eigen doos. Komt ie:

... Voor Porochoco zorgen de Oekraïnse bruinhemden zelf wel als Fucktoria Nuland en haar familie hem beu zijn”.

Bovenstaande regel was het slotakkoord van aflevering 13 van de serie “Stropdassenleed” van 15 mei jl. Nou zullen mediagelovigen die 's avonds om tien uur steevast het Huyskerkkanaal opzoeken het Maidanale koekjesmonster niet gauw haar Kiev-poedel zien kelen. Maar wat denkt u wat er gebeurt? Diezelfde dag nog pleurt Radio Free Europe/Radio Liberty dit artikel in de digitale grabbelton. En dat is geen louche radiostation in Donjetsk, Luhansk of Moskou, maar een louche radiostation in Praag dat van meet af aan (1949) door de CIA en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gedirigeerd. De reden voor die aanval? Poro doet in de ogen van de USSA waarschijnlijk te weinig aan het ausradieren van zijn oligabbers. En dan vooral de leden van dat dievengilde die nog steeds redelijke contacten onderhouden met Moskou cq. avontuurlijke Russische ondernemers. Onder wie Dmytro Firtash, die samen met Viktor Pinchuk (1) zo'n belangrijke rol heeft gespeeld bij de making of president Porochoco. Dus Poro moet afhaken, anders krijgt ie bezoek.

Dan heel wat anders. Gisteren troffen wij dit bericht aan in de niet langer paradijselijke Telegrof. Wel wat kort door de rechter bocht naar onze smaak en uiteraard helemaal niks over de duistere gladiolenkwekers achter de witte weduwe. Mocht u de goesting hebben dan raden wij u aan de pagina van 2013 op te slaan en de inhoud van de serie “Shoppen” tot u te nemen. Heel smakelijk.
En dan nog even iets over de rechtse tunnelvisionair John MacCain. Hij gaat het niet doen. O nee? Nee. Hij wordt geen lid van de Internationale Adviesraad die Mikkel Saakashvili en prez Porochoco een paar dagen geleden in de couveuse hadden gedeponeerd (2). Johnny zou best willen, maar hij kan niet om de voorschriften van de Senaat heen. Heeft u even een teiltje voor ons? Kunnen we even naar hartelust janken. Stay tuned.

(1) Zie voor Viktor aflevering 49 van de serie “Fuck dd. 23 februari 2015.
(2) Zie aflevering 13 van de serie “Stropdassenleed” dd. 15 mei 2015. 

 
Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 juni 2015
Aantal keren bekeken: 326
Tikkies terug

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch