Tikkies terug (001)

05 juni 2015
Hits: 480

Een kwootje. Uit het artikel Azmanisch van 23 maart 2015. Komt ie:

... Een ander idee is misschien om op te houden met het initiëren van allerlei geopolitieke cq. koloniale oorlogen in voornoemde gebieden [Afrika en het Midden-Oosten, red.] en belachelijke militaire missies naar Afbaardistan, Mali en andere bizarre buitenwijken”.

Nou de Volksfiets van vanochtend. Wat zegt VVD-fractielijder Halbe Zijlstra daar ineens allemaal in een interview over de groeiende vluchtelingenstroom? Lees, maar kijk van tevoren wel even wat er achter u ligt. Je zou bijna denken dat Halbe Kleintje Muurkrant leest. Zijn motieven mogen anders zijn, maar in de Realpolitieke praktijk komt ie aardig bij ons in de buurt. Dat we dit nog mogen meemaken.

Ander gevoelig onderwerp. In aflevering 20 van de serie “Gladiolen in Venezuela” dd. 12 oktober 2014 smeerden wij een Spaans complot op uw bakbroodje, waarin ondermeer de voormalige Spaanse premier Aznar participeerde. De man die ooit de treinaanslagen in Madrid in de Baskische bergschoenen van de ETA wilde schuiven. Een complotteur bij uitstek die Aznar met uiterst dubieuze connecties in Marbella en omgeving. Denk je, nou ja, wat kan je anders van die conservatieve hurk verwachten. Maar wat roept president Maduro een paar dagen geleden? Dat de socialistische ex-premier Felipe Gonzalez van hetzelfde laken een pak was. Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Dan verwijzen wij u graag naar dit artikel. Olé.

En nu we toch tikkies terug geven. In het artikel Immuun van 26 maart 2015 beschreven wij op onze bekende ingetogen wijze de hopsexpedities van Amerikaanse militairen en huurlingen in Colombia. Zulks in navolging van de 11 beschermengelen van Obama die aan de vooravond van een officieel bezoek van hun werkgever aan Colombia in 2012 eens stevig van bil gingen met een stel professionals (1). Zij het dat er bij het eerste geval sprake was van kleine heuvels en bij het tweede van grote. Mag je toch aannemen dat met name het ministerie van BuZa in de afgelopen jaren ernstige oekazes heeft afgescheiden over de gevaren die er kleven aan hopsen in den vreemde. Kennelijk hebben de jongens van de DEA in Colombia daar in ieder geval shit aan. Volgens een officieel rapport hebben zeven drugssmurfen meer dan eens hun pijp uitgeklopt bij dames van plezier. Op zich had dat al een veiligheidsrisico kunnen opleveren, maar het wordt nog erger als blijkt dat de aangeleverde vleeswaar is betaald door heren die Witte Neus exporteren. Komt nog bij dat drie luitjes uit de hogere echelons van de DEA ter plekke zich door diezelfde lieden lieten coifferen met poen, dure cadeaus en exclusief wapentuig. Het betrokken rapport over die misstanden is bijgezet in de volle aula van Amerikaanse overheidscuriosa. Morgen nog een paar tikkies. Stay tuned.

1 ) Zie "Valse vlag nummer 19 dd. 15 april 2012. 

 
Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 juni 2015
Aantal keren bekeken: 480
Tikkies terug

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch