The Donald Connection (004)

22 maart 2016
Hits: 622

Nu we het toch over Roy Cohn hebben (1). De Jorisbef van the Donald bij diens eerste stappen van diens Arturo Ui-achtige opmars naar het Amerikaanse presidentschap (2). Zoals gezegd, onze Roy beschikte zowel over uitstekende contacten met de Feds en de CIA als met de mafia. Wat dat laatste betreft, hij was zo close met de mob, dat hij een grootheid als Frank Costello bij hem op kantoor liet vergaderen met collega's en ondergeschikten (3). Verder trad Roy op als bef van de New Yorkse Studio 54. Een outfit waar de bloem van de natie zijn sexuele fantasieën om kon zetten in reeële boenga boenga. Onder het genot van porties Witte Neus. Hetero, homo, trafo, trans, koters, you name it. Bij sommige speciale gelegenheden namen hoge figuren uit het hele politieke spectrum, de juridische clan en de zakenwereld deel. Onder wie the Donald. Kwootje van de huidige presidentskandidaat over een van die orgieën. Komt ie:

"I would watch supermodels getting screwed, well-known super models getting screwed. On a bench in the middle of the room. There were seven of them and each one was getting screwed by a different guy” (4).

Een eldorado voor het verzamelen van leuke kiekjes en filmpjes voor later. Met Roy als man in the middle. Later breidde onze vriend zijn werkzaamheden uit naar Europa, met name naar België. Het land van de X-getuiges, de scabreuze feestjes op kastelen, de jacht op blote koters, het dossier Pinon, etcetera etcetera. Mocht u dat buitenkansje nog niet hebben geconsumeerd verwijzen wij met graagte opnieuw naar aflevering 100 van de serie “Van Estoril naar Zandvoort en aflevering 465 van de serie Octopussy. Beide uit 2012. Of we ook bij de les waren. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 2 en 3 van eerder deze maand.
(2) Naar het toneelstuk “De weerstaanbare opkomst van Arturo Ui” van Bertold Brecht.
(3) Wat was dat ook weer met die Joego's in het kantoor van Brammetje Moszkowicz?
(4) Met dank aan de formidabele schrijver en analist William F. Engdahl.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
22 maart 2016
Aantal keren bekeken: 622
The Donald Connection

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch