The Donald Connection (024)

18 mei 2017
Hits: 1077

Als The Donald ergens over struikelt is het Felix Sater. Dankzij Zembla weten we sinds kort dat Felix zakelijke banden had met zowel Trump als de top van de Russische mafia. Via Bayrock. Een investeringsvehikel cq. wasstraat met een warme zetel in good old Amsterdam. Maar Felix beschikte over nog een intrigerende connectie: hij was een supersnitch voor de FBI. Dus wat The Donald in het verleden ook uithaalde met zijn Russische partners, de FBI wist het. En liet het begaan! Overigens zou bovenstaande connectie zijn ontstaan na de dood van Donald's consigliere Roy Cohn. De griezel die in Brussel ondermeer actief was geweest bij de uitbouw van het fameuze koterhopscircuit dat later heel comfortabel voorzien werd van het Dutrouxstempel en die in de USSA decennia lang topmafiosi vertegenwoordigde. Ook Roy was bij zijn duistere praktijken niet vrij van FBI- en CIA-smetten (1).
Hoe dit verder zij, FBI-smurfen hielden van meet af aan alles wat de Trump Tower in en uitging in de kieren. Lees dit uitgebreide artikel en u krijgt een heel aardig inkijkje in Trump's fleurige vogelkooi. Even nog een leuk detail. Over een huurder die hier niet aan de orde komt, maar misschien toch wel interessant is binnen deze context. Vince Crandon. Zie daarvoor onze serie “Ship Ahoy”. Wij houden namelijk zo hartstochtelijk van Nederlandse inbreng in internationale narigheid. Stay tuned.

(1) Zie daarvoor ondermeer eerdere afleveringen van deze serie, de serie “Van Estoril naar Zandvoort” en als uitsmijter aflevering 36 van de serie “Royalty”.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
18 mei 2017
Aantal keren bekeken: 1077
The Donald Connection

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch