Skip to main content

The Donald Connection (023)

16 mei 2017

Potus in de peren. Dacht The Donald net dat ie met het dumpen van Comey een eind had gemaakt aan al dat geouwehoer over zijn Russische connecties komen de “serieuze” media met het bericht dat ie geheime info aan de Ruskies zou hebben verkwanseld. Tijdens het recente bezoek van Lavrov aan het Witte Gekkenhuis. Een deel van die o zo geheime info zou betrekking hebben op een project van Syrische Allahbaarden, waarbij op vernuftige wijze bommetjes worden gemonteerd in laptops.
Nou had een eenvoudige dorpskapelaan zoiets ook al kunnen distilleren uit de maatregelen die in de USSA in de maak zijn om electronische communicatiemiddelen uit vliegtuigen te weren. In een trein, een bus, een tram, een rickshaw of de pont over het IJ nou ja, maar niet in een vliegtuig. Staat zo slordig. Maar dat nou juist Syrische baarden daarmee bezig zijn maakte het kennelijk zo speciaal. Komt ook omdat de Amerikanski's die wetenschap niet uit hun eigen stofzuiger zouden hebben gepeuterd, maar gekregen hebben van bevriende speurneuzen. Die kunnen uit Jordanië afkomstig zijn, maar ook uit Israël. En volgens de Amerikaanse topbef en heuveltjesliefhebber Alan Dershowitz, die nog een goudrenet heeft te schillen met The Donald, zou met name dat laatste uiterst kwalijk zijn. Veel erger dan bijvoorbeeld het met een volle tank adrenaline aanschouwen van een damesplas in een chique hotel in Moskou (1). Vooral ook omdat The Donald volgende week op visite gaat bij Bibi en voordat ie begint te lullen over de status van Jerusalem al met zijn rug tegen de klaagmuur wordt gedwongen. Vooropgesteld dat het hier niet weer gaat om een puntzak vol nepnieuws van het Goebbelsfront waaraan de msm zo'n hekel zegt te hebben. Een ding staat wel vast: The Donald? Never a dull moment. Stay tuned.

(1) Alan was (is?) dikke mik met koterhopser Jeffrey Epstein. Zie voor zijn lichte aanvaring met de huidige potus aflevering 189 van de serie “Van Estoril naar Zandvoort” dd. 13 juni 2015.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 mei 2017
The Donald Connection