The Donald Connection (020)

04 april 2017
Hits: 716

Het was Susan Rice. De National Security Adviser van Barack O. Zij koekeloerde ruim voor de presidentsverkiezingen al naar gegevens over luitjes uit het Trumpteam, die “incidenteel” waren opgedolven door de NSA. En we mogen aannemen dat Trump zelf ook tot die luitjes behoorde.
Vooral de contacten met Rusland waren bij de aanzwellende Koude Oorlog II uiterst interessant. En kwamen later goed van pas om The Donald te beschadigen. Zowel voor als na zijn overwinning.
Susan was trouwens niet de enige die door Barack was geautoriseerd om in de NSA-data te neuzen die het Witte Gekkenhuis bereikten. Ook CIA-hopman John Brennan en minister van Justitie Loretta Lynch waren zo gelukkig. Hoe ver zat Trump er dus naast toen hij voor zich uit twitterde dat ie afgelegd werd? Niet ver. Kijken of dit buitengewoon onwelkome bericht ook in de Huyskerk zijn nagalm zal vinden. En of Susan binnenkort voor de Huiscommissie moet verschijnen die zich met Intelligence bezighoudt. Mocht u geïnteresseerd zijn in de details, pak hier de leuning. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
04 april 2017
Aantal keren bekeken: 716
The Donald Connection

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch