Filmpjes (002)

vrijdag 18 november-2005
ICTS hield en houdt op de vliegvelden van Boston, Newark en Washington het doen en laten van alle reizigers in de kieren. Er wordt bijvoorbeeld meteen ingezoemd op wie er ook maar in de verte uitziet als een volgeling van Mohammed, een rugzak draagt of op wat hoge spekzolen door de vertrekhal wiegt. Net zoiets als Verint (1) in de Londense metro en op andere strategische plekken van de Britse hoofdstad. Daar houdt de gelijkenis tussen die twee clubs overigens niet op. Beide beveiligingsondernemingen hebben namelijk hun roots in Israël en een warm plekje gevonden in de omgeving van Schiphol.
Een weekje geleden kwam in de Verenigde Staten iets verrassends naar boven borrelen uit de beerput van 9/11. De videotapes die ICTS op die dag heeft gemaakt van de leden van Osama’s Flying Circus, die zich ongehinderd via de respectievelijke vertrekhallen en gates naar hun vliegende bommen begaven, zijn namelijk nooit in het openbaar vertoond. Zelfs niet aan de officiële onderzoekscommissie.
Ja, ja. Rustig maar. Wij herinneren ons ook een filmpje te hebben gezien van flyin’captain Mohammed Atta en een andere onverlaat, die ergens door een glazen deur naar binnen schuiven. Maar dat filmpje heeft geen tijdsaanduiding en is bovendien opgenomen in Portland, niet in Boston. En met een ander filmpje dat even in de roulatie was maar vervolgens schielijk als een racekameel onder de toonbank werd gefrommeld, was het helemaal huilen met de lamp op.
Vraag is nu of het hele netwerk van ICTS net op die dag uit de lucht was voor een stevige schoonmaakbeurt of zoiets. Of dat de filmpjes door de paladijnen van George junior verdonkeremaand zijn.
Nou kunnen we natuurlijk best even contact zoeken met ICTS (Biesbosch 225, 1181 JC in Amstelveen. Telefoon: 020-3471077, fax: 020-6432412, mail: ) om te vragen hoe het zit, maar dan krijg je in het gunstigste geval de werkster aan de lijn of iemand uit het magazijn, die nergens iets van weet. Dus dat laten we maar over aan de professionele collega’s. Interessant is het wel. Het is het zoveelste bewijs dat de officiële versie van 9/11 net zo stinkt als de lijken in het WTC, Afghanistan en Irak.

1. zie de serie Comverse op onze Followup-site.

Filmpje

  • Hits: 331
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch