Skip to main content

Stropdassenleed (006)

06 januari 2017

dinsdag 25 maart-2014
Neemt tenminste nog iemand Kleintje Muurkrant serieus. Op ons advies verklaarde Misja Saakashvili gisteren op een Hollandse locatie (!) dat ie niet terug gaat naar Georgië. Bang als hij is dat zijn noten zullen worden gekraakt bij het onderzoek naar de dood van zijn vroegere gap Zurab Zhvania en andere verboden grappen. Hij zou ook neus aan neus hebben gezeten met Europese polletieke schuinsmarcheerders, die hem erop wezen dat een eventueel proces tegen hem de Georgische inlijving bij de EU ernstig zou vertragen (!!).
Dat wordt dus donderdag een vluggertje voor de rechtbank in Tblisi. En volgende week gaat Misja op het internationale verlanglijstje bij Intersmurf. Niet dat in zijn geval die move iets te betekenen heeft. Hij hoort bij de “goeien”, bij “ons”. En “goeien” worden door “ons” nooit uitgeleverd. Zelfs niet aan een land dat ondanks het vertrek van Misja nog steeds lid wil worden van de NATO en de EU.
Het personeel van het adelaarshok in Washington onder leiding van Heinz Kerry heeft zijn bezorgdheid al uitgesproken. Ze zijn bang dat de vervolging van een vroegere president in verschillende strafzaken al gauw op een polletieke afrekening zou kunnen uitlopen. Met name in een land waar de rechtspraak nog erg fragiel is. Wordt u ook zo emotioneel bij zoveel bezorgdheid? Lief hoor van Heinz. Snif. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 januari 2017
stropdassenleed