Skip to main content

Ship Ahoy (016)

17 januari 2017
Hits: 477

donderdag 25 maart-2010
Godverdegodverdegodver. Gisteravond gezien? Niet? Meteen naar uitzending gemist. Heel prettig Netwerkje over onze vriend Theodor Cranendonk. Jawel. Wat we op zondag 14 maart (!) al meldden en waarover de mainstream angstvallig zweeg, bleek helemaal roos te zijn. De ouwe wapenhandelaar en grootgifdumper was inderdaad twee weken geleden gearresteerd in Rotjeknor. De lokale smurfen hadden hem volgens het verhaal net ontdekt en er stond nog een Italiaans verzoekje tot aanhouding open.
Moet gigantisch speurwerk zijn geweest als je weet dat Theo en Theo af en toe lekker zaten te smikkelen tussen allerlei andere habituƫle steunberen van de Nederlandse economie in Old Dutch. En als het zo uitkwam een tripje maakten naar Manila voor een party met hun Griekse gappie George "Elvis" Sarakinis en diens Filippijnse roddelvrouwtje Becky Garcia.
Maar wat denk je dat er gebeurt na Theo's arrestatie? Wordt ie na twee dagen door een doorgestudeerde vertegenwoordiger van Juf Justitia vrijgelaten. In afwachting van meer nieuws uit Italiƫ. Want meneer Cranendonk werd als niet-vluchtgevaarlijk beschouwd. Heeft u ooit zo zout gevreten? Je houdt het niet voor mogelijk.
Maar zoals we al eerder boerden, zonder enige twijfel heeft Theo in zijn lange loopbaan niet alleen te maken gehad met avontuurlijke lieden, maar ook met stijve boordjes, krijtstreepjes en stropdassen. Kijk, en dan heb je het al gauw over een heel ander verhaal. Theo is een geheimschrijver. Een hele grote. En die gooi je niet gauw nonchalant in een kruipruimte. Die behandel je met zorg. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 januari 2017