Doofpot (003)

06 april 2017
Hits: 454

woensdag 4 juli-2012
Half juni van dit jaar werden we verrast met het bericht, dat het proces tegen Radko Mladic voor het Haagse Internationale Onsmakelijke Gerechtshof voor onbepaalde tijd was uitgesteld. Omdat hotemetoten van het Sorosselijk riekende instituut een hele reut documenten niet hadden toegezonden aan Radko’s beffen. Wat voor documenten dat waren werd stilgehouden, maar conspiracyliefhebbers zoals wij denken dan al gauw dat het om bewijsmateriaal ging dat betrokken hotemetoten niet erg goed uitkwam.
Mogelijk was het herstel van deze 'fout' een rechtstreeks gevolg van een publicatie in de Russische Pravda van begin vorige maand. Nou is net als bij ons ook in het land van Vlad en Dimitri de pravda gekleurd. Zij het, dat de media daar een ander verfje gebruiken dan die van ons en ze meer op de hand van de Serven zijn. Maar het betrokken bericht was om de donder wel interessant. Ene majoor T.D. van de Franse geheimesmurfendienst DRM zou namelijk naar Wit Rusland zijn uitgeweken met een hele sloot materiaal, waarop een WOB-procedure niet van toepassing was. Dat materiaal wees op een actieve rol van de NATO bij de slachtpartij onder de muslimmannen in Srebrenica. Via de Servische para-militaire slagersclub de Scorpions, die buiten voorkennis van Mladic in de muslimenclave aan het ausradieren zouden zijn geslagen en verantwoordelijk waren voor de dood van 4500 slachtoffers. De actie zou door de Amerikanen, Britten en Fransen binnen de NATO zijn geïnitieerd om later de Servische polletieke topdogs wegens genocide voor de kadi in Den Haag te kunnen slepen en die suffe Hollandse blauwhelmen de schuld in hun gevechtschoenen te schuiven (1).
Rustig, rustig. Niet meteen toeteren dat dit hele verhaal te belachelijk voor woorden is. Wie trok aan de kabeltouwen van de Scorpions? Jovica Stanisic. De grote smurf van de Servische geheime diensten en Slobo’s rechterhand. En wat meldden wij in de eerste aflevering dd. 22 maart 2009? Dat de heer Stanisic “een undercoverrol heeft gespeeld met het pacificeren van de regio en dat ie mede-verantwoordelijk was voor het demonteren van een paar uiterst explosieve situaties in de Bosnische oorlog”. En niet te vergeten, dat ie “waardevolle informatie leverde over Milosevic’ inner circle”. Aan wie? Aan de CIA! En dat komt niet uit de Pravda, maar uit een officieel schrijven van de Amerikaanse dienst zelf. Gericht aan het Internationale Onsmakelijke Gerechtshof toen vriend Jovica daar terecht stond wegens oorlogsmisdaden. Kort daarop was zijn gezondheidstoestand ineens niet best. Verder nog wat gehoord van Jovica? Nee, wij ook niet. Dus wie weet, krijgen we misschien deze maand nog heel wat anders te horen over Srebrenica, als Ratko weer in beeld verschijnt. Moet ie geen verkeerde pillen nemen, maar twee keer zo’n geintje is niet te verkopen. Het zal ons benieuwen. Stay tuned.

(1) Herinnert u zich u nog, dat de Franse luchtmacht weigerde om onze blauwhelmen te hulp te schieten? Wij in ieder geval wel.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 april 2017
Aantal keren bekeken: 454

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch