Skip to main content

Tussen premies en piraten (088)

28 februari 2017

maandag 28 oktober-2013
Hangt er een beetje van af. Of ze in het weekend naar hun post kijken. Anders zitten ze pas vandaag te koekeloeren naar de inhoud van een missive van Legalexperience. Het befbureau dat zich inzet voor de belangen van de door verzekeringsreus ASR overreden heren Lindhout, Blomvliet en Vinke. En die missive is niet misselijk. Met name voor voormalig ASR-god Sjaak van Ek, voormalig ASR-hitman Rob Beumer en Flipje van den Hurk, voormalig vuilnisbeltbeheerder van Hestia/PSL. Na lang juridisch spartelen mogen die drie heren op 13 november ten overstaan van een Utrechtse kadi uitleggen wat hun rol is geweest bij het naar de teelballen helpen van het in wezen gezonde bemiddelingsbedrijf PSL, alsmede de sequel ervan Hestia/PSL. Met alle (financiƫle) gevolgen vandien voor het trio Lindhout, Blomvliet en Vinke, die dat graag gecompenseerd zouden willen zien.
Om oeverloos gezwam tijdens de verhoren te voorkomen is aan Sjaak, Rob en Flipje verzocht om hun visie op het kwalijke gebeuren vantevoren al op schrift te zetten. Liefst voor 1 november aanstaande. Een beetje verzekeringspief moet daar zijn hand toch niet voor omdraaien dachten we zo. Vooral ook omdat de visie van hun tegenstanders al keurig bij ze in de gleuf is geduwd. Beleefder kan haast niet.
Sjaak, Rob en Flipje zijn overigens niet de enige getuigen. Ook Marcel van den Berg (oud-directeur van Hestia/PSL), Eric van Gerwen (voormalig accountant van PSL en Hestia/PSL) en Jan Adriaanse (voormalig huisadvokaat van ASAM). Maar die hoeven de toorn van Lindhout, Blomvliet en Vinke niet te vrezen. Integendeel.
Woensdag over twee weken dus dikke pret daar in Utrecht. Zeker voor luitjes die bij allerlei dag- en weekvodden dit soort schandalen in de etalage zetten. Wij gaan alvast de startblokken bij elkaar scharrelen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Tussen premies en piraten