Skip to main content

Toen we even weg waren... (001)

08 april 2017

zondag 12 oktober-2014
Heeft premier Rutte de strijd tegen de ISIS-baarden vergeleken met ons verzet tegen de Nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kwootje:

“Het vechten tegen organisaties en mensen die zich bedienen van de meest vreselijke wreedheden om hun doelen te bereiken. Of het nou de Tweede Wereldoorlog is en de strijd die Nederland, de geallieerden en de Nederlandse verzetshelden hebben gevoerd, in de kern draait het om dezelfde zaak: het gevecht voor het behoud van onze waarden en van onze samenleving, waar man en vrouw, homo en hetero, ongeacht welk geloof je hebt, iedereen gelijk is voor de wet en iedereen een bijdrage aan het land kan leveren en het nooit zo kan zijn dat geweld en de meest verschrikkelijke vormen van geweldadigheid dat kunnen bestrijden”.

Die moet van zijn fiets gelazerd zijn. Allereerst zal hij met de “geallieerden” niet meteen Stalin voor ogen hebben gehad. En wij mogen met enige zekerheid aannemen dat hij eigenlijk geen ene reet afweet van wat de andere geallieerden ons allemaal geflikt hebben in de jaren 40 – 45. Met name bij de ruiming van een aanzienlijk deel van de “Nederlandse verzetshelden”. Hand in hand met de moffen en in een later stadium met de in Londen verblijvende Nederlandse verzetsleiders (1). En wat onze “waarden” verder inhielden hebben we kort na de oorlog nog even laten zien in “ons” Indië. Trouwens, we hoeven wat dat betreft niet eens zover terug te gaan. Want Bilder-Marruk en zijn kliek steunen momenteel met volle overtuiging het regime in Kiev, dat dankzij een regelrechte coup van (neo)-nazi's en enge nationalisten in het zadel is geholpen. Over gotspe gesproken. En als je het daarna ook nog presteert om aan Bilder-Hermann von Rompuy (volgens Nigel Farage een natte dweil met het imago van een kantoorklerk), de schoothond van kindervriend Bilder-Etienne Davignon, een ridderlijk grootkruis in de orde van Oranje Nassau om zijn schriele nek te hangen, solliciteer je wat ons betreft nadrukkelijk naar de titel Oetlul van het jaar. Stay tuned.

(1) Zie bijvoorbeeld de serie “Naar de kloten” op onze Followup-site en het eerste deel van de serie “Het schaduwcommando van de Prins” op de site van onze " Morgenster".

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Toen we even weg waren...