Doggies (007)

maandag 18 februari-2008
Blijkbaar hebben de paar voorafgaande artikeltjes van deze serie in Zuid-Spanje al een paar honden flink de gordijnen ingejaagd. Een van de organisaties die al geruime tijd een luchtbrug voor zielige natte neuzen in stand houden op Zaventem en wijde omgeving zag zich namelijk plotseling genoodzaakt digitaal een financiele verantwoording te baren. Willen wij u best van mee laten genieten. Komt ie.

Terugblik op 2007
De verbouwingswerkzaamheden van onze kliniek zijn bijna voltooid, we hebben alles kunnen betalen. De aannemer gaat nu nog de binnenruimte betegelen hetgeen plm. 1800,00 euro gaat kosten.
Terugkijkend op 2007 was voor iedereen een zeer moeilijk jaar, met zoals iedereen weet zeer veel problemen, maar die zijn er dan om opgelost te worden. Alles is geprobeerd om onze organisatie in een slecht daglicht te stellen, maar wij zijn gewoon doorgegaan waar onze kracht ligt en dat is het redden van hondjes, want deze stakkers mogen daar nooit de dupe van worden.
Ondanks alle tegenwerking hebben we een explosieve groei doorgemaakt het afgelopen jaar. Er zijn nog nooit zoveel hondjes geadopteerd als in 2007, waaruit dus wel blijkt dat wij goed bezig zijn.
Ik heb voor diegene die daarin is geinteresseerd eens op papier gezet wat er zoal komt kijken om het geheel draaiende te houden.
Onze dierenartskosten bedroegen in 2007: 76.683,28 euro
De kosten voor onze vluchten: 35.866,56 euro
Voedsel voor de hondjes: 18.552,56 euro
De verbouwingskosten van de Refugio: 16.742,31 euro
Dit is natuurlijk nog niet alles, maar U ziet dat er natuurlijk tegenover de uitgaven ook inkomsten moeten staan, dus al met al kunnen we met z'n allen enorm trots zijn wat we bereikt hebben tot nu toe.
Maar we kijken natuurlijk ook naar de toekomst, we kunnen niet stilstaan, we moeten vooruit. Er is nog veel werk te doen en ik hoop dat we met de hulp van al onze fantastische vrijwilligers een nog fantastischer 2008 kunnen realiseren. Ik hou U op de hoogte.
(Ton Vandenbroek, Penningmeester, Mijas, 12 februari 2008)


Zo, dat is geen kattenpipi. Geen wonder, dat er af en toe moet worden aangeklopt bij gulle gevers als aspergekoning Eddy de Kroes en CO2-basher Hansje Noomen. Wie interesseert het verder waar die poen vandaan komt? Geen hond. Stay tuned.

doggies

  • Hits: 439
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch