Fata morgana's in Luxemburg (003)

09 april 2017
Hits: 421

woensdag 12 april-2006
U weet dat wij het bef-gilde niet hoog in het vaandel hebben hangen. Net als banken. Niet allemaal natuurlijk, je hebt ook integere beffen. Maar hoe vind je uit wie wat is? Neem nou de Luxemburgse maître Bouneou. Volgens insiders besodemietert hij de kluit al jaren. Met name in Den Haag en omgeving. Zoals we eerder in deze serie al hebben aangegeven. Tijd dus voor een nummertje wederhoor. Wij zonden hem vanochtend de volgende mail:

“Gezien het feit, dat u volgens welingevoerde bronnen al enige decennia regelmatig in Nederland opereert, zijn wij zo vrij ervanuit te gaan dat u het Nederlands redelijk beheerst.
Daarom richten wij ons tot u in onze eigen taal. Wij hopen dat u 't ons niet kwalijk neemt.
Ten behoeve van een vervolg op de pas gestarte artikelenserie “Fata morgana’s in Luxemburg” op de actuele pagina van onze website zouden wij graag van u willen weten of het juist is, dat er namens een deel van uw cliëntèle door de Haagse advocaat mr. C.L. Brandt beslag is gelegd op uw woning aan de Zeekant in Scheveningen. Dit naar aanleiding van een door u geregisseerde “scam”, waarbij naar verluidt een x-aantal miljoenen euro verdwenen zouden zijn.
Volgens eerder genoemde bronnen zou dat overigens niet de eerste keer zijn. Wat bij ons het vermoeden doet rijzen, dat de aan u toevertrouwde pecunia in sommige gevallen op avontuurlijke wijze zijn verkregen. Dat zou de reden zijn waarom alleen de Luxemburgse Postbank nog bereid is dit soort zaken met u af te handelen.
Wij zouden het zeer op prijs stellen al u uw visie zou willen geven op deze beschuldigingen en innuendo’s.
”

U kent ons credo: Nooit geschoten, nooit een gat in een toga. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Aantal keren bekeken: 421
Fata morgana's in Luxemburg

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch