Octopussy (500)

Hits: 512

zaterdag 15 juni-2013
In deze jubileumaflevering opnieuw aandacht voor onze fameuze laaienlichter Robbie van de Rhee. Op 1 juni jl. wisten wij te boeren dat er iets feestelijks op de rol van de Utrechtse rechtbank stond. Het verzoek van een van de talloze slachtoffers van Robbie's besodemietervirus om hem persoonlijk failliet te verklaren. Op 18 juni om 10 uur breekt het feestje los, maar wat jammer nou, Robbie kan er zelf niet bij zijn. Komt volgens zijn bef omdat zijn cliënt te laat op de hoogte was gesteld van het gebeuren en daarom nooit in de dagen die hem restten de afstand tussen Gibraltar en Utrecht kon overbruggen. Huh? Gibraltar? Ja, daar woont Robbedoes volgens zijn bef. Naast de apen. En cliënt heeft tegenover de rechter in Leeuwarden al verklaard dat ie geen zaken meer deed en dat ie leeg was. Dus krijgt zo'n onverwachte trip naar Utrecht al gauw het karakter van een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. En je moet nog terug ook. Waar haalt zo'n man op leeftijd de energie vandaan? Vooral als je bedenkt dat ie een paar weken geleden diezelfde lijdensweg is gegaan om tijdig te verschijnen voor een andere rechtzaak achter de duinen.
Bleek trouwens niet het enige logistieke probleem dat zich voordeed in verband met de ophanden zijnde feestelijkheden in Utrecht. Bef zelf had namelijk in zijn klapper al een heule tijd op 18 juni om 12 uur een zitting in Den Haag staan. Dus verzocht hij zijn collega van de tegenpartij om een à twee weken uitstel. Daar trapte collega niet in. Robbie is berucht om zijn vertragingstaktieken en heeft bovendien in een eerder stadium van dit juridische gevecht al eens verklaard dat hij nooit zou betalen. 18 juni 10 uur blijft 18 juni 10 uur.
Mocht u dus dit weekend ergens tussen Gibraltar en Utrecht deze wanhopige man langs de kant van de weg zien staan met zijn duim omhoog dan weet u waar het over gaat. En als u de Samaritaan wil uithangen, prima, maar houd dan wel uw bezittingen een beetje in de gaten. Want buiten die duim heeft Robbie ook lange vingers. Maar dat wist u al.

Btw. Heeft u ook nog iets te vorderen van onze dolende vriend en wilt u hem om die reden op het scheiden van de markt nog een extra zetje geven? Dan kunt u voor dinsdag altijd nog terecht bij mr. M.R.P. Ossentjuk, OK Advocaten, Zuiderweg 18, 9745 Groningen. Telefoon: 050.8222316. Fax: 050.8222319. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag gedaan. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 512

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch