Skip to main content

Gbagbonus (001)

06 februari 2017

woensdag 30 november-2011
We hebben het hier al eens gehad over Laurent Gbagbo. De gewezen president van Ivoorkust, die na de door hem verloren verkiezingen weigerde plaats te maken voor Ouattara, een van de voormalige stamhoofden van het IMF-volk (1). Volgens hem was er bij de verkiezingen geknoeid. Volgens een stel internationale gluurders was alles netjes verlopen.
Nam het wantrouwen van Gbagbo niet weg. Al dan niet op geheel onzelfzuchtige gronden voorzag hij, dat de opbrengsten uit de verse oliebronnen in zijn land weinig tot niets zouden bijdragen aan het opstoten van Ivoorkust in de vaart der volkeren. Haast integendeel. Dus gooide hij de beuk erin. Tijdens die beuk zouden zijn troepen heel onwelvoeglijke dingen hebben gedaan. Resultaat: vriend Gbagbo is door de opper OM-bef Moreno Campo van het Internationale Straflachertje naar Den Haag gehaald voor een conference die zonder twijfel zal eindigen in een flinke zeperd. Wegens Gbagbo's verantwoordelijkheid voor moord, verkrachting, vervolging en meer van die gezelschapsspelletjes.
Het gedrag van Gbagbo's tegenstanders en een handje Frans (!) voetvolk tijdens het conflict kon door een Desireeringetje, dus Sarkozy en Ouatta hoeven niks te vrezen. Zoals gebruikelijk zullen we maar zeggen. Want justice for all? Forget it.

1. Attaqueer onze zoekmachine met de kreet Gbagbo en je vind een paar lekkere pepernoten.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 februari 2017