Skip to main content

Stropdassenleed (027)

19 december 2016

Ach die Mikkel. En maar zeiken en zeuren. Over grootscheepse fraude bij de verkiezingen in Georgië. Die internationale commissie van toezicht? Flapdrollen. Die hebben zich laten inpakken. En vanaf de andere kant van het Zwarte Plasje riep de gouverneur zijn ouwe partijgenoten op tot het opgraven der bijlen. Sandra in het Parlement! Sandra for President! Die man is niet goed. Volgens burgemeester Truhanov van Odessa is ie zelfs paranoïde en moet ie geholpen worden. Aanleiding tot die vette uitspraak was de witte woede van onze stropdassenvreter over de sloop van het zoveelste historische gebouw in Arcadia. Een district dat tot zijn juris dictie hoort. Hij maakte het stadsbestuur uit voor alles wat lelijk en lelijk was. Het was een incompetente zooi. Maar kennelijk was het niet tot stroppie doorgedrongen dat ie een boemerang wegkeilde, want de burgemeester wees er fijntjes op dat het bureau van de gouverneur het laatste woord had bij de besluitvorming over sloop of geen sloop. En dat Mikkel dat had kunnen weten als ie niet zo druk, druk, druk was geweest met allerlei politieke activiteiten.
Er gaan steeds meer geluiden op in Odessa en omgeving om stroppie te verwijderen. Desnoods met geweld. Van dat laatste is de burgemeester geen voorstander. Mocht het nog verder uit de hand lopen, dan zijn er voldoende legale middelen om stroppie te wippen. Is dat ogenblik nabij? Nou...
Truhanov: “We laten ons door zo'n stuk politiek uitschot toch niet vertellen hoe we moeten leven in deze stad?” Dat is geen liefde. De klok tikt. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
19 december 2016
stropdassenleed