Staatsgeheim (024)

14 maart 2018
Hits: 1480

Bizar. We hebben Trees May nog niet aanbevolen om in plaats van gerommel met chemische of nucleaire producten eenvoudiger middelen toe te passen bij het kelen van Russische expats of hop another one bites the dust. Nikolai Glushkov. En wat denk je? Het lijkt erop dat ie eenvoudig gewurgd is. Ja, hij had ook een hartkwaal en nog wat lijfelijke onvolkomenheden, maar we mogen aannemen dat die verder niet in het stuk zullen voorkomen. Niek was trouwens een gap van Boris Berezovsky en had in het verleden vijf jaar in een kerker doorgebracht wegens het runnen van een wasstraat en een gevalletje fraude bij zijn ouwe werkgever Aeroflot. Mocht het u allemaal teveel worden dan begrijpen we dat volledig. Maar bent u een echte diehard wat deze luchtige materie betreft dan kan u hier uw hart nog even ophalen. Of uw nieren. Het maakt ons niet uit. Doddig is overigens wel dat er in deze zaak met wat goeie wil een Nederlandse link is te leggen. Verhuist u daarvoor even naar dit artikeltje uit april 2012, waarin good old Johnny Deuss weer eens zijn opwachting maakt. En in het voorbijgaan de wat schimmige ondernemer Jan Willem Godin, die we kennen uit deze serie. Het houdt niet op. Maar toch nog veel plezier vandaag. Stay tuned (JP).

jacques
bent u bang dat u alleen bent? Neen, dat is geheel ten onrechte. De inlichtingendienst luistert met u mee. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1787450/aivd-plaatst-meer-dan-3000-taps-om-af-te-luisteren
Dat zijn de gemelde taps. Zo nu en dan kom je er achter dat ze een foutje maken met het omleiden van het gesprek. Of de hannesen met de mobiele centrale. XIVD, Instituut Clingendael, TNO, etc. zijn wat (semi-)overheidsdiensten die wat aanklungelen. De Staatsomroep volgt lijdzaam. Techneuten van BIG DATA houden de koorts van de bevolking in de gaten en gebruiken o.a. het sleepnet en de sociale media.
U wordt nog meer in de gaten gehouden.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
14 maart 2018
Aantal keren bekeken: 1480

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch