Cryptisch (003)

07 april 2017
Hits: 453

dinsdag 10 mei-2005
Sibel Edmonds begon nadat ze bij de FBI de zak had gekregen voorzichtig interviews weg te geven.Via de rechter wisten Justitie en haar voormalige werkgever daar een little stick voor te steken. Ze moest verder haar wafel houden. Maar de Feds waren aan het verkeerde adres. Sibel begon aan een juridisch gevecht om de “gag order” van tafel te krijgen in het belang van het algemeen belang. Oftewel: openheid over 9/11.
Aan de hand van wat ze allemaal vertaald had kwam ze in de loop van de tijd ondanks de gerechtelijke knijper op haar lippen tot opmerkelijke uitspraken. Zo zou volgens haar bij een serieus onderzoek aan het licht komen dat bekende, hooggeplaatste Amerikanen zich aan de vooravond van 9/11 met criminele activiteiten hebben beziggehouden. Mensen uit de top van verschillende regeringsinstanties, de wetgevende sfeer, lobbyisten etcetera.hebben geprofiteerd van witgewassen drugsgelden. Om nog maar te zwijgen over het al dan niet illegaal financieren van de verkiezingscampagnes van bepaalde politici. Maar dat is volgens Edmonds niet meer dan logisch:
“ ... Dat geld verplaatst zich. Het gaat om zulke enorme bedragen, dan komt haast onvermijdelijk de politiek het geding”.
Dat laatste ondermeer bij het financiële geschuifel in de weken voorafgaand aan de voorstelling van Osama’s Flying Circus op Manhattan, het hart van de financiële wereld. Dankzij voorkennis zouden insiders via putopties zo’n 15 miljard dollar hebben opgestreken. Uiteraard zijn de namen van deze ellendelingen wel bekend, maar worden ze niet naar buiten gebracht. Alle beurswaakhonden werden bij dit akkefietje hun hok ingejaagd.
Drugs, witwassen, handel met voorkennis, Paki’s, Turken, Israëli’s, politici. Sibel Edmonds kan er een boek over schrijven. Geen sensationele fictie als de Da Vinci Code, maar sensationele facts. Alleen, ze mag niet. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 april 2017
Aantal keren bekeken: 453

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch