Skenes vanachter de coulissen (021)

vrijdag 14 oktober-2005
Hoe is het met de twee pornoboeren George en Harold sinds we hen begin augustus in mineur achterlieten? Volgens omstanders niet best. Nadat de Chinezen van M-tel/Vodatel een tweede due dilligence hadden laten uitvoeren zouden ze definitief hebben geweigerd reddingsboeien in de plomp te gooien voor de steeds dieper weg zinkende Skene-boys.
Hoe hoog het Amsterdams Peil momenteel is moge blijken uit de recente verkoop van hun 2/3e aandeel in het artistieke café-restaurant Cobra op het Museumplein. Vooral de manier waarop. De Skenes waardeerden de zaak met de natte vinger op 1 meloen euro en wilden dus 7 ton van mede-eigenaar en stuwende kracht achter het etablissement, Arnold Michel. Zo niet, dan verkochten ze hun aandeel aan een andere belangstellende en dan was het 1/3e deel van Arnold net zoveel waard als een luxe drol à la carte. Slikken of stikken dus en naar verluidt heeft Arnold geslikt. Op de dag voordat de boel bij oom notaris geregeld zou worden zouden de boys van Skene nog even de kassa van Cobra hebben geplunderd. Tuurlijk, ze waren nog eigenaar. Maar chique? Mais non.
Verder zou Harold zijn pensioenrechten te gelde hebben gemaakt om zijn Ferrari aan de praat te houden en zou voor George thuis een avondklok zijn ingesteld. De stormbal is gehesen maar er is een orkaan op komst. Zo staat volgens insiders bij het Spaanse Teleservice Sa, een van de laatste melkkoeien van de Skenes, ene Pietro Fisco aan de deur te rammelen om te zien of er nog een koppie melk uit de slappe uiers is te trekken. En als Pietro voor lul blijkt te zijn gekomen zijn in Barcelona ook los nabos bien hecho (de rapen goed gaar). Net als in Nederland, want met rapido slinkende inkomsten, Westertorenhoge schulden en in ieder geval één rechtzaak in het verschiet wordt het uitzicht er niet vrolijker op. Helpers weg. Laatste ronde. Stay tuned.

Skenes vanachter de coulissen

  • Hits: 289
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch