Skip to main content

Chipshol en de Bakkertjes (002)

09 april 2017

vrijdag 23 september-2011
Gisteren werden wij met het bericht verblijd dat de firma Chipshol van vader en zoon Poot vier Haarlemse rechters voor de kadi trekt wegens meineed inzake de wisseltruc uit 2007, waarbij de Pootjes tientallen meloenen door de neus werd geboord. Die wisseltruc kwam uit de wijde mouw van F.C. (Frits) Bakker. De toenmalige Dikke Deur van de Haarlemse rechtbank, die niet veel later naar het justitiƫle circus in Den Haag verhuisde (1).
Volgens het aangeklaagde befkwartet ging het om een normale vervangingsprocedure, volgens vader en zoon om de zoveelste smerige truc in hun strijd tegen de Staat der Nederlanden. Daarnaast verdenken zij de van vers Turks fruit, Pinokkio's en Eindhovense plantsoenlammetjes houdende secretaris-generaal Joris Demmink ervan een rol achter de coulissen te hebben gespeeld. Die mag dus ook als getuige opdraven. En dat kan heel pikant worden, want vorig jaar heeft pappa Poot over Joris' kinderarbeid het luimige boekwerk "De Demmink Doofpot" de publieke ruimte ingeflikkerd. Mag dan neergekomen zijn als een kei op drie meter ijs, reken maar van yes dat onze kindervriend deze potige doofpot tot aan de bodem heeft geleegd.
Er is nog een pikant aspect in dit curieuze steekspel. Als er niet gewisseld wordt treedt mevrouw J.M. Eelkema op als rechter-commissaris. En ook over haar heeft KM al het nodige op de stoep gezet (2).
Wij voelen het aan onze prostaat: dit wordt weer smullen geblazen.

1. Zie voor de details van deze truc deel 1 dd. 25 april 2011.
2. U moet echt even onze zoekmachine een slinger geven. Zoooo interessant

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Chipshol en de Bakkertjes