Skip to main content

Internationale samenwerking (002)

09 april 2017

dinsdag 15 maart-2011
Bent u nog niet zo vast in de leer als Bibi Wilders als het om de strijd tegen het wereldwijde Islamofascisme gaat? Hebben we begrip voor. Niet iedereen heeft het voorrecht gehad om vanuit Venlo een paar jaar voor een bedevaart naar Israël te vertrekken en later stelselmatig ideologisch te worden bijgetankt op de Israëlische ambassade. Maar, zoals eerder vermeld, daar kunt u iets aan doen. U kunt namelijk de film "Obsession: Radical Islam's War against the West" bestellen bij de firma Security Solutions International in Florida. Het instituut, dat ook een anti-baarden training heeft verzorgd voor luitjes uit de Nederlandse plattepettenflat. Dus dat moet wel bromsnor zitten met die SSI.
We hebben de film (nog) niet gezien, maar je schijnt er meer om te kunnen lachen dan om Submission en Fitna. Kan ook niet anders, want Obsession is gemaakt door Frank Gaffney. De Charlie Sheen van conservatief Amerika, die regelmatig door CNN wordt uitgenodigd als running gag en zelfs een eigen radioprogramma verzorgt dat geiniger is dan de Dikvoormekaarshow. Als je tenminste een apart gevoel voor humor hebt ontwikkeld.
Zo maakte Gaffney bijvoorbeeld furore door stijf en strak vol te houden dat Obama een muslim is. En stond ie vorige week voor het Witte Ziekenhuis om een bidseance van een groepje muslims te verstoren. Overigens samen met Peter King, de Republikeinse voorzitter van de Homeland Security Committee, die het toenemend gevaar van het Islamofascisme in de VS moet onderzoeken. Die commissie is vorige week gestart met zijn werkzaamheden en heeft nu al de geest opgeroepen van Joe McCarthy en J. Edgar Hoover. Verdwaalden uit de jaren vijftig, die zelfs in Charlie Chaplin een communist zagen. Om alvast wat adrenaline in zijn hearings te pompen heeft King Wippieleaks al bestempeld als "terroristische organisatie". Dat wordt dus lachen geblazen. Als je tenminste een apart gevoel voor humor hebt ontwikkeld.
Hoe dit ook zij, wij zouden toch graag willen weten welke achterlijke viool ooit heeft besloten om Nederlandse smurfen bloot te stellen aan een trainingsessie van SSI. Onder leiding van voormalige professionals van het Israëlische leger, die gebruikmaken van volstrekte malloten om van alle islamieten fascisten te maken.
Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Internationale samenwerking