Hallo, doorlopen ja!

Hits: 570

woensdag 5 maart-2014
Wordt er een teepje gelekt waarop de Amerikaanse Victoria Nuland laat horen hoe de VS 5 miljard hebben geïnvesteerd in een nieuw democratisch Oekraïne, met "hun" man aan de leiding. En jawel, na enkele doden op en rond het plein is "hun" man plots de nieuwe leider van de verse democratie.
Vandaag is er weer een teepje gelekt. Dit keer van de Europese Knuppel voor Buitenlandse Zaken Catherine Ashton die haar collega, de minister van BZ van Estland, aan de lijn heeft. Wat zegt die Katherijn? Dat de sluipschutters op het Maidan plein niet in opdracht van de vorige regering schoten, maar dat de opdracht uit de kringen van de nieuwe regering komt. Ashton zegt dat dat onderzocht moet worden. Maar ja, we weten wel beter. Uiteraard wordt er niks onderzocht. En voor de twijfelaars: het Ministerie van BZ van Estland heeft bevestigd dat dit telefoongesprek is gevoerd, op 26 februari. Het is tragisch dat zulke gesprekken worden afgeluisterd, aldus de BZ man van Estland. Ja, tragisch en verder niks aan doen en doorlopen.
Ook doorlopen op Cyprus waar in het kader van de redding alle publieke gas- en water-voorzieningen worden verkocht aan "de markt" of in Griekenland waar de Minister van Volksgezondheid, in het kader van de redding, te kennen gaf dat kankerpatiënten alleen nog maar behandeld worden als 't echt nodig is...

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 570

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch