Skip to main content

Baas boven baas (005)

17 januari 2017

zaterdag 10 november-2012
Wat nu? Het plan van de Republikeinen in de USSA om opnieuw iemand van de ouwe Iran-Contra gang op het schild te hijsen, is mislukt (1). Gokgeld, drugsgeld, sluisgeld, het heeft allemaal niet geholpen. Nog vier jaar een zwarte socialist in het Witte Ziekenhuis, het zij zo. Maar daarna de eerste blanke vrouw? Over hun dead body. Dan maar hun eigen jonge kleurling naar voren geschoven. Eentje met Mexicaans bloed, vloeiend Spaans sprekend en een nieuwe parel aan de kroon van de Amerikaanse koninklijke familie: George Prescott Bush. Achterkleinzoon van een Nazi-financier (2), kleinzoon van de Iran-Contraleider, zoon van een voormalige gouverneur van Florida en neef van de man die de USSA net zo lang saddamned en talibanned tot de kas zo goed als leeg was.
Inmiddels heeft George P. de eerste stap gezet in de richting van een politieke baan. Hij heeft zich daarvoor officieel laten inschrijven in een kandidaten register in Texas. Voor welke baan hij gaat is nog niet duidelijk, maar het zou niemand verwonderen als de nu 36-jarige “consultant” over vier jaar in de slag gaat met Billary Clinton. That’ll be the day. Stay tuned.

(1) Voor Romney’s connecties met de Iran Contra-affaire zie eerdere artikeltjes in deze serie.
(2) Zie in dit verband vooral de serie “Bush, de Nazi’s en de BV Soestdijk” op onze Followup-site. Geinig is, dat op de komst van George Prescott Bush al werd gepreludeerd in het vorig jaar verschenen boek “Cuba Libre” van Michel van Rijn (A. W. Bruna Uitgevers, ISBN 9789022993675, NUR 332).

Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 januari 2017
Baas boven baas