Skip to main content

Sietze (001)

26 mei 2017

Gisteren hoorden we pas, dat een paar dagen geleden oorlogsveteraan Sietze Planting is overleden. Tijdens het zwemmen in een meer bij Bad Bentheim, waar hij de laatste jaren woonde. Wij leerden hem begin 2007 kennen. Hij had de handschoen opgevat tegen Pauline Krikke, de toenmalige VVD-burgemeester van Arnhem. Met open vizier. Die eerste van de vele ontmoetingen met Sietze en een paar van zijn makkers resulteerde in de serie “Krikkegate”. Wij brachten daarbij samen een paar jaar door buiten de poorten van Krikke's burcht. Maar we kwamen niet binnen. Sietze besloot het met andere hulptroepen opnieuw te proberen. Via publicaties en justitie. Ook die pogingen slaagden niet. Sietze zag zich zelfs genoodzaakt om zich taktisch terug te trekken. Naar Bad Bentheim, van waaruit hij zijn ongelijke strijd voortzette. Getuige deze laatste mail van 7 februari jl.

beste Jan
ik moet de laatste tijd alleen maar lachen
Bedankt dat je er aan denkt. De laatste ontwikkelingen zijn:
De kwestie is een aantal jaren terug al door mij uit handen gegeven (informatie etc) aan krachten buiten Nederland, zie ook de grote steun die Trump vanuit de veteranen en inlichtingenwereld geniet en zijn toenadering tot Rusland. Het verhaal hangt immers samen met Demmink , de handel in jonge mensen en de drugshandel en zoals je weet het netwerk van Soros, Spectre en de oude NAZIbende.
Ik woon inmiddels ook niet meer in Nederland en ben ook niet meer van plan zolang deze fascistische pedobende er nog zit ook maar iets zinnigs toe te voegen. Ik kom er slechts om te halen niet om te brengen. De informatie is voor een ieder beschikbaar en een ieder kan met een redelijke mate aan intelligentie zijn of haar conclusies trekken.
Ik steek mijn kostbare tijd liever in de relaties die ik al vanaf de jaren  90 onderhoud met contacten in de VS, GB, D, F, Ru, I, en op de Balkan zoals met mijn oud leraar en instructeur Steve Pieczernik  e.a. om geweldloos echt de grote noodzakelijke veranderingen teweeg te brengen. Daarvoor heb ik de NSB-ers in Nederland niet nodig. Er zijn in het verleden afspraken gemaakt om Soros en zijn doorgesnoven pedobende uit te schakelen .
Ik zou zeggen pak een lekkere bak thee of koffie en ga genieten van de komende tijd, je gaat nog lachen
Die Junk van een Krikke is slechts een kwestie van tijd voordat daar ook weer wat mis mee gaat!

"Als je lang genoeg aan de oever van de rivier blijft wachten, drijven je vijanden vanzelf voorbij,"

 mvg Sietze.

naar aanleiding van onze publicatie over de benoeming van Pauline tot burgemeester van Den Haag. Dat laatste, “Als je lang genoeg aan de oever van de rivier blijft wachten, drijven je vijanden vanzelf voorbij”, was hem helaas niet gegeven.

Sietze, het was een voorrecht je te hebben gekend. Maar je bent niet dood. Old soldiers never die. They just fade away. Jan Portein.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 mei 2017