Likkertjes (002)

03 april 2017
Hits: 393

zaterdag 8 oktober-2005
Een man naar ons hart die Scott Ritter. De voormalige Amerikaanse marinier, die tussen 1991 en 1998 leiding gaf aan talloze speurneuzenteams van de VN in Irak. Op zoek naar Saddammeke’s voorraadje chemisch-biologische massavernietingswapens dat er niet meer was. Geen een of andere lowlife of complottenfriek van een schotschrift uit Den Bosch dus. En wat zei deze Scott Ritter gisteravond tijdens een speech voor de Chatham thinktank in Londen ondermeer?

“Tony Blair en George Bush hebben zich schuldig gemaakt aan het plannen en het voeren van een agressieoorlog. Ze zouden allebei kunnen worden opgepakt als oorlogsmisdadigers voor hun aandeel in activiteiten waarvoor wij in 1946 Duitsland hebben veroordeeld”.

Oftewel: Tony Blair en George Bush hebben volgens Ritter dezelfde misdaden begaan als Adolf, Hermann, Heinrich, Rudolf en de rest van de Nazi-roedel.
Dat is nog eens wat anders dan wat de Haagse likkertjes als Balkenbende, Van Balen en Verhagen afgelopen week voor de camera boerden naar aanleiding van de onverwachte slippartij van Bot. Die vonden de Anglosaksische inval in Irak en de Nederlandse politieke steun daaraan nog steeds terecht. En lulden net als hun baasjes in Washington en Londen niet meer over die massaverneukingswapens en de niet bestaande connectie tussen Snorremans en de zoon van de ouwe Laden.
Vooral Van Balen, ooit leider van de Leidse studentenweerbaarheid, rammelde flink met zijn sabeltje. Het was goed dat wij die dictator in Irak ten val hadden gebracht. Irak was vandaag de dag heel wat beter af dan tijdens het regime van Saddam. Nou, Hansepans mag zijn ziekenfondsie wel eens poetsen. Het is een kolerezooi in Irak met elke dag tientallen zoniet honderden doden, een vernietigde infrastructuur en een burgeroorlog voor de deur. Dankzij de met opgesexte inlichtingen gelegitimeerde inval van de firma Bush & Blair Ltd. En de steun van de Haagse likkertjes. Ritter? Zò’n peer!

Klik hier om uw reactie toe te voegen
03 april 2017
Aantal keren bekeken: 393

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch