De rechterlijke macht en Bas Koole (012)

02 april 2017
Hits: 412

vrijdag 31 maart-2006
Wij ontvingen een bestraffend briefje van mevrouw Mulders. Da’s een meesteres in de rechten en staat in het forse rijtje medewerkers van een advocatenbundel met kantoren in Middelburg en Terneuzen. Wij hadden in een van de noten van aflevering 8 van deze serie geschreven dat P.S. naar verluidde iets moois had met ex-Bosniëganger, ex-Nawijnlijfwacht en ex-knuffelberenhandelaar Melvin Bomer. Maar dat is niet zo en mevrouw Mulder vindt dat we daarmee P.'s privacy ernstig geschonden hebben. Of we die tekst uiterlijk vandaag van onze site wilden poetsen. Anders volgden juridische maatregelen. En dan moesten we van mevrouw Mulder ook nog een rectificatie plaatsen. Die luidde alsvolgt:

“In het artikel “De rechterlijke macht en Bas Koole” hebben wij abusievelijk opgenomen dat P.S. iets moois zou hebben met Melvin Bomer. Het is gebleken dat dit onjuist is. Onze welgemeende excuses hiervoor”

Nou, bij deze mevrouw Mulder, want wij zouden niet graag de privacy van uw cliënte willen schenden door een liaison te suggereren die niet bestaat. Zou u onze welgemeende excuses aan uw cliënte willen overbrengen? Dank u wel. O, en de noot bij aflevering 8 is geschrapt.
Prettig weekend.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Aantal keren bekeken: 412
De rechterlijke macht en Bas Koole

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch