Skip to main content

Senator John McCain: 'tweet from hell'

26 augustus 2018

Het feit dat Senator John McCain expliciet in zijn nalatenschap opnam dat President Trump niet welkom is op zijn begrafenis maar zijn 'LBJ' Pence wel spreekt boekdelen. Deze "Vietnamheld" (in feite is zijn versie uiterst discutabel; mede-gevangenen beschuldigen hem zelfs van verraad) ontwikkelde zich na zijn vrijlating in het kader van de Parijse Akkoorden in 1976 tot 'All American Boy'. Het was alsof hij een ruimtereis had gemaakt, terwijl zijn vliegtuig slechts was neergehaald bij het bombarderen van de bevolking van Hanoi om Vietnam op de knieƫn te dwingen. (zie hier)
Zijn laatste tweet 'Khadafi is bezig te vertrekken; Assad volgt' ('uit de hel') toont hoe hij al langer losgezongen was van de realiteit. Zijn op de foto gaan met de meest abjecte jihadi-leiders legitimeerde misdaden tegen het Syrische volk en de mensheid.
Zijn kandidatuur van de RP tegen Obama als 'patsy' was voor de vorm; iemand moest het doen. Obama was de gewenste kandidaat van Deep State met zijn 'Hope' die nooit uit zou komen. McCain's vice-presidentskandidaat Sarah Palin (oud-gouverneur van Alaska) vertegenwoordigde de 'Tea Party'; een club van ontevredenen over DC. Deze club werd vreemd genoeg de basis voor de kandidatuur en het presidentschap van Trump; grofgezegd 'de isolationalistische lijn', vergelijkbaar met de 'eeuwige antagonistische beweging' in Engeland zich wel-of-niet met Europa bezig te houden. 'Splendid Isolation' na een Koude Brexit. McCain was kampioen van 'de VS overal in de wereld altijd'. Daarom ontwikkelde hij zich tot de grootste tegenstander van Trump. Omdat hij niets meer te verliezen had (een ongeneeslijk hersentumor waaraan hij vergeefs werd geopereerd) en dus ook niet meer herverkozen kon worden, werd hij de personificatie van de 'Impeach Trump'- en 'Trump vazal van Poetin'-beweging waar de Republikeinen die herverkozen willen worden zich in ieder geval tot 7 november verre van houden. 58% van de Amerikanen tegen 38 achten betere relaties met Rusland van groot belang. 
'Bomb Iran' was een van zijn mantra's. Laten we hopen dat met hem deze walgelijke verheerlijking van geweld en bloedoffers verdwijnt. Zijn begrafenis zal de Pow-wow van de 'Impeach-Trump' zijn. Met zijn beoogde opvolger Mike Pence als eregast. (WK)

Gerrit van der Horst
https://www.thenation.com/article/why-has-john-mccain-blocked-info-mias/
mikla
Dr Kelly Ward, Arizona candidate for Senate (R) lists the incovenient truths of McCain' (clip):
https://twitter.com/theLemniscat/status/749904986801311744

mikla
...en dat zouden meer mensen moeten doen.
(al wie die mind-fuck media wil neutraliseren)

Ab
dit is iets over zijn POW tijd :
https://oathkeepers.org/2016/08/breaking-news-john-mccains-1969-tokyo-rose-propaganda-recording-released/

met origineel audio file ??

mikla
McCain was de beste salesman van het MIC. Reacties op McCain's heengaan zijn een lakmoestest van gezindheid voor oorlog en imperialisme.
NU.nl schrijft: 'Trump hield verklaring Witte Huis over heldendaden McCain tegen'. Daarin valt Trump dus mee. Helaas valt Bernie Sanders tegen. Beter deed de senator het die de hele waslijst van zijn misdaden opsomde in een oproep die ik graag zou delen. (clip is verdwenen!)
https://www-nu-nl.cdn.ampproject.org/c/s/www.nu.nl/buitenland/5432609/trump-hield-verklaring-witte-huis-heldendaden-mccain-tegen.amp

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 augustus 2018