Black In

Hits: 252

woensdag 25 januari-2012
Waar je al niet aan denkt als je de meisjes Schuurman in een trailertje van de nieuwe film Black Out samen een auto in mekaar ziet hengsten met een bijl en een bat. Katja en Birgit zijn een aangename cocktail van Nederlands, Surinaams en Chinees bloed dankzij hun moeder Sonja, die afkomstig is van Curacao. Curacao... Curacao... Hebbes.
Een kwootje. Komt ie:

"... En als het eens echt nodig mocht zijn, grepen ze volgens onze bekende BN-er naar grovere middelen. Ze beschikten over "rip-squads", die er niet voor terugdeinsden om je knieƫn blijvend in ongerede te rammen of je onorthodox onder druk te zetten.
Zo was het Bouwfonds bijvoorbeeld ooit in ernstige aanvaring gekomen met de bewoners van een paar luxe appartementen in Scheveningen, niet ver van het Kurhaus. Ging om een meningsverschil over de huurpenningen. Om het hoog opgelopen conflict op te lossen zouden tussen een paar trillende sneeuwwitjes door twee hitwomen van Curacao zijn ingehuurd. Women! Ze kwamen van Curacao overvliegen en kweten zich voorbeeldig van hun taak
". (1)

Soms hoef je niet eens naar de film. Doe je gewoon een avondje Kleintje Muurkrant. Jaaaa, gezellig!

1. Zie voor de hele context aflevering 362 van de serie Octopussy

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 252

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch