Leuter (002)

08 april 2017
Hits: 406

maandag 16 februari-2009
Op 29 januari jl. besteedden wij al eens aandacht aan een paar gevalletjes verkrachting in Algerije. Ging over Andy Warren, het 41-jarige baasje van het CIA-filaal ter plekke. Meneer zou voor het gretige oog van een video-camera een paar Algerijnse dames hebben bestegen na ze eerst naar droomland te hebben getransporteerd met een ordinair pilletje in hun glaasje prik. Na veel gevier en gevijf hadden beide dames aangifte gedaan en was de teelbal aan het rollen gegaan. Denk je eerst nog dat het CIA-baasje een islamitisch kunstje wordt geflikt. No way, muslimee. De zich regelmatig oostwaarts op zijn matje werpende hopsboy mag dan zes Arabische dialecten spreken en expert zijn in allerlei oosterse gooi- en smijttechnieken, zo intelligent was ie nou ook weer niet. De beelden van zijn exercities met de twee dames werden namelijk keurig teruggevonden op zijn peecee. Andy begeleidde de eerste dame naar de badkamer toen ze na drie slokken niet lekker werd. Ze sloeg de volgende dag zonder ook maar een stukje C & A de luiken los in Andy's slaapkamer, waar ze ondermeer een gebruikt feestartikel aantrof. Andy's tweede slachtoffer kreeg een lekkere Martini van Andy, waar ze zowel shaken als stirred van werd. Ook zij werd overgebracht naar de badkamer. Het verschil met haar voorgangster was dat zij aanvankelijk wel bij bewustzijn bleef, maar dat zij geen vin laat staan twee vinnen kon verroeren. Ander pilletje.
Andy's ellendige verweer was dat de dames zelf te kennen hadden gegeven dat ze een partijtje hopsen wel zagen zitten. De beelden spraken een andere taal. Net als het in zijn optrekje gevonden studieboekje over het plegen van verkrachtingen en het antwoord op de vraag hoeveel Xanax of valium je moet gebruiken om een beoogd lustobject te transformeren in een ding met gaten.
Andy schijnt wel straf te krijgen. Veertien dagen swaffelen tegen een Senseo of zo. En dan weer aan de slag. De betrekkingen tussen de VS en Algerije zijn momenteel net zo koel als de Noordelijke IJszee toen Al Gore's film nog niet uit was. Zoals een dagvod in Algiers het uitdrukte: "De verkrachting van twee eerzame vrouwen staat gelijk aan de verkrachting van volkeren". Het zal daar nog lang onrustig blijven.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Aantal keren bekeken: 406

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch