Scoop (001)

26 januari 2018
Hits: 979

Dat van die twee Moskouse beren was al een tijdje in omloop. Voilà. Maar dat de Nederlandse snuffelsmurfen zouden hebben ontdekt dat die beren geen broodjes smeerden maar hun neus naar binnen staken in de Umwelt van Hillary en Barack Hussein was nieuw. Laten we ervan uitgaan dat Eelco Bosch van Rosenthal en die Volksfietsers geen lulverhaal vertellen, wil dat dan ook zeggen dat die bruine viervoeters verantwoordelijk waren voor de verspreiding van de veroverde info?
Geen bewijs voor. Bovendien is er nog altijd het verhaal over de moord op Seth Rich. Bij leven hotemetoot bij de afdeling IT van het Democratische clubje (DNC), dat zo hard bezig was om Hill in het Witte Gekkenhuis te manouvreren (1). Volgens Julian Assange waren de publicaties van Wippieleak over de Democratische vuile was geen gevolg van een hack, maar van een lek. En hij zei het niet met zoveel woorden, maar hij suggereerde wel dat Seth de lekkage had verzorgd.
Nog iets geks. Lees even dit artikel naar aanleiding van Eelco's scoop. Aan het eind staat een timeline met ondermeer de volgende frase. Kwootje. Komt ie:

Autumn 2015: the FBI warns the DNC that hackers are in their system, the DNC isn't doing anything

Huh??? Wie werd er gewaarschuwd en deed vervolgens niks? Seth? Hill? Anyone? Stay tuned (JP).

(1) Zie deze serie.

jan-47
Wat een broodje AAP
Kijk al jaren geen tv en lees geen krant
daarom dus

Vili Ross
Geen toeval dat artikel AIVD/MIVD hack van de Russische hackergroep Cozy Bear nu in 't nieuws is. NL sheeple moet klaar gemaakt worden voor acceptatie van de uitbreiding van de inlichtingendienst-bevoegdheden: "Rutte: nieuwe inlichtingenwet is nodig" https://www.telegraaf.nl/nieuws/1590554/rutte-nieuwe-inlichtingenwet-is-nodig …
Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 januari 2018
Aantal keren bekeken: 979

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch