Skip to main content

De internationale (002)

09 april 2017

dinsdag 8 november-2011
In je onderbuik zit van alles. Bij sommigen ook een fout gevoel. Neem nou Estland. Hebben we al eens over geschreven dat in dit tot het Vierde Rijk behorende land de ouwe knarren van de Waffen SS openlijk hun jaarlijkse feestjes weer houden. Dat ze daarmee de Russen op hun pik stampen verhoogt alleen maar de feestvreugde.
Blijkt overigens geen op zichzelf staand incident te zijn. Zo werden daar recentelijk Afrikaanse atleten geweerd op een wedstrijd hard hollen. Volgens de atleten zelf vanwege hun huidskleur. Volgens de organisatoren, omdat de kans groot is dat ze alleen maar komen om zich in de EU te kunnen vestigen. Verder is het natuurlijk kut met peren dat waar ze verschijnen ze ook altijd het hardste hollen en dat komt organisatoren ook wel eens de strot uit.
Nee, dan deden ze het in Utrecht dit jaar subtieler. Ze verlaagden de winstpremies bij de "Dutch Battle" gewoon tot het salarisniveau in Somaliƫ. En dan kan je als Afrikaanse holler net zo goed thuis blijven en daar een rondje om de kraal maken. Nog even en we hebben weer wedstrijden "slegs vir blanke" en wedstrijden voor de rest van het zootje. En dan zo min mogelijk persaandacht voor die laatste, want ellendig genoeg blijven ze wel harder lopen dan wij.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
De Internationale