Skip to main content

Samenzweringskomplotten

11 mei 2020

Deze maanden van een onzichtbaar dreigende vijand zijn natuurlijk heel erg veel koren op de molens van talloze individuen, groepen, websites en social media zoals twitter en facebook. Je hoeft beslist geen moeite te doen om de meest fantastische verhalen in je omgeving op te doen. Het virus is een biologisch wapen om de wereldbevolking in te perken, de 5G-telecom frequentie uitrol gaat gepaard met corona, het zijn uitsluitend gebieden met hoge concentraties fijnstof die geraakt worden, het is een poging om bij ons allemaal via wereldwijde vaccins een chip te inplanteren waarna wij allemaal willoze slachtoffers geworden zijn van de Nieuwe Wereld Orde.
Kortom, gouden tijden voor allerlei komplotdenkers, maar ook charlatans en kwakdenkers profiteren mee.

Nou zijn wij hier bij Kleintje Muurkrant absoluut van mening dat er behoorlijk wat komplotten her en der op de wereld gesmeed worden en dat er behoorlijk veel samenzweringen in het verleden en heden ten dagen aanwezig zijn. Maar nu de hele wereld zo'n beetje gedwongen thuis zit en veel van onze dagelijkse bewegingsvrijheid wordt belemmerd door vergaande overheidsbesluiten is het wellicht zinnig om niet al te grote stappen te zetten. Eerst maar eens een hoop vragen stellen alvorens antwoorden te geven.

Afgelopen week hoorden we een duidelijke speech van Sahra Wagenknecht, de duo-fractievoorzitter van Die Linke in Duitsland waarin zij behoorlijk goed verwoordde waar we allemaal kritisch op zouden moeten zijn. Weliswaar in het Duits, maar de moeite waard...

Klik hier om uw reactie toe te voegen
11 mei 2020