Skip to main content

Same player shoots again (013)

15 oktober 2018

De Khashoggi affaire is goud. Koud een week nadat Trump had uitgelegd dat het Koninkrijk Saoudi-Arabië waarmee ons koninkrijk zo innig verbonden is het 'geen twee weken' zou uithouden zonder de (militaire) bescherming van de VS, is de Khashoggi-affaire een nieuwe opmerkelijke rol voor 'The Donald'. Stel je voor Hillary Clinton in het zelfde decor. Met de verklaring van Trump, die eerder aankondigde het als een hals-zaak te beschouwen (perslot is Khashoggi 'citizen' in de VS; 'ingezetene') dat hij Koning Salman's uitleg gelooft ('Koning Salman's ontkenning kon niet overtuigender zijn') en het (audio) bewijs dat de Turkse geheime dienst in handen heeft lijkt het lot van 'de kroonprins' die aan de touwetjes trekt te Ryad bezegeld. Minister van BZ Matteo wordt naar de Saoudische hoofdstad gestuurd voor onderzoek en 'naar elke plaats in de regio van belang in het onderzoek' (Istanbul/Ankara) En wie weet van het hele horror-koningshuis dat door de Engelsen uit een stam werd gerecruteerd en door de VS verder geëxploiteerd om het MO te knechten met Israël als politiepost.
Nog even over de ongelukkige trouwlustige Khashoggi: hij is afkomstig uit een zeer invloedrijke familie in het land. Denk aan olieminister Khashoggi die tijdens 'de oliecrisis' decennia de economische pagina's aanvoerde. De journalist Khashoggi (onder meer Washington Post) was een protegee van 'de oom' die door Kroonprins Mohammed Bin Salman ('Mo de zoon van-; net als bij ons vroeger 'Jan Janssen' ) in een coup werd uitgeranggeerd. Toen de helft van de immense koninklijke familie in Ryad-Carlton werd vastgezet om te worden afgeperst.
Deze MBS, die door onze MSM werd binnengehaald als "hervormer" omdat vrouwen mochten autorijden is de vader van de oorlog in Jemen en de opgelopen oorlogsdreiging met Iran ... en (het net als SA Soennitische) Quatar! En nu dus de problemen met Turkije. Over hem hoor je even net zo weinig als van de dode.
Het is vreemd, de dreiging van een oorlog met Iran (en Syrië en Hezbollah) ten gunste van Deep State, de NAVO, Israël en MBS lijkt even afgewend. Het is nu het Koninkrijk waarmee Prins Bernhard zo graag zaken deed waarvan het voortbestaan op het spel komt te staan.  (WK)

(zie deze bron)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
15 oktober 2018
Same player shoots again