Same player shoots again (003)

11 september 2018
Hits: 1150

Op zich is de vraag gerechtvaardigd: 'Wat als Trump van nu af aan precies doet wat Deep State wil', om zijn huid te redden. Op hun wens afkoerst op Wo3. Wat mijn criticasters me verwijten is een 'Trump-lover' te zijn zoals Trump wordt verweten een 'Putin-lover' te zijn. De onnozelen die denken dat 'liefde' in het spel is in de politiek verdienen het eigenlijk niet om serieus genomen te worden. Liefde in de politiek is voorbehouden aan 3e rangs politici als Alexander Pechtold. Een appartement was niet genoeg; hij moest ook nog buitenechtelijk neuken in de politieke ruif. 
Ok. Wat als Trump vanaf nu gehoorzaamt aan DC net als zijn voorgangers. Dus Syrie platbombardeert samen met Macron en May die binnenlands willen scoren met vertoon*. Israel doet natuurlijk ook mee. En Erdogan is opeens ook weer helemaal terug in de Navo van nooit weggeweest. Assad en zijn net aan borstkanker geopereerde vrouw Esma sterven met hun kinderen in het kruisrakettengeweld. De 'gematigde jihadi's' en onze Witte Helmen voor de doekjes voor het bloeden nemen het over in Damascus. Poetin moet natuurlijk niet bewegen als Syrie verder wordt vernietigd, want dan is het Wo3. En in Iran wordt natuurlijk dan ook voor 'regime change' gezorgd in een moeite door. Zoals aan generaal Wesley Clark was verteld in 2007 in het Pentagon.
Zijn we dan terug bij AF, als Trump voortaan meewerkt? Denken deze idioten echt dat Trump het probleem is omdat hij toevallig in het Witte Huis zit? Het probleem is het Amerikaanse volk! Dat pikt het niet meer, de volstrekt ondoorzichtige spelletjes die in DC gespeeld worden. Presidenten die vermoord en afgezet worden; gebouwen die instorten zonder geraakt te zijn door inkomende vliegtuigen; de Pentagon-vleugel die door een vliegtuig getroffen werd zonder spoor van het toestel. Iedere 'Hope' op verandering die in rook opging. Lincoln zei: 'All the people .... (zie Bob Dylan's 'Talkin' John Birch Society Blues'). Dat geldt nog steeds.   
En voorlopig gooit Trump niet de handdoek in de ring maar verzet zich: Hij heeft minister van Justitie Sessions opdracht gegeven een strafrechtelijk onderzoek in de stellen naar de identiteit van de auteur van het anonieme stuk in de NYT. Een voor een verklaren zijn medewerkers dat zij het niet waren. Zelfs Pence (vanwege het zelden gebruikte lodestar' (baken) dat de vice ook al voor McCain had gebruikt) moest ontkennen: 'Absurd'. 
Het gevecht van DC tegen Trump gaat door met 7 november als de testcase voor de voorlopige uitslag. (WK)

JoopFinland
Ter zake...: het gaat er niet om of de Amerikanen het pikken of niet (de Amerikaan adoreert geweld en tolereert iedere president die dat geweld mogelijk maakt), het gaat erom of wij de Amerikanen nog pikken... NB Over dertig jaar noemen we de oorlog die op 9.11.01 begon WO3...
eefje
Ik heb alleen maar meer respect voor KM voor julie eerlijke berichtgeving over President Trump.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
11 september 2018
Aantal keren bekeken: 1150
Same player shoots again

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch