Antillen vice versa (040)

25 februari 2017
Hits: 570

woensdag 21 mei-2014
Kon niet uitblijven. Net als bij de Gazet van Antwerpen kwam ook bij ons een reactie het bureel opdenderen. Op het artikeltje van gisteren over de vier jaar kerker die Viviane Verhoeven voor haar mik heeft gekregen wegens de ontvoering van haar zoontje. De reactie was afkomstig van ome Leo Nipshagen. De zo fantasierijke ondernemer die bezig is Schilde te verlaten en zijn tenten elders op te slaan. China? Zijn geliefde Filippijnen? Florida? Misschien horen we dat nog wel eens. Enfin, hier zijn hartekreet. Integraal. Komt ie:

"Beste Mensen,
Kennelijk lopen jullie nog steeds aan de leiband van die crimineel van Assendelft van Wijck. Wat Betreft Neon de vordering, deze werd op Curacao bij het zoveelste faillissement van die van Assendelft afgewezen omdat de Antilliaanse rechter vond dat de vordering in België thuishoorde. Men was op Curacao onbekend met de juridische consequenties van het begrip aankoop of verkoop belofte. Enfin inmiddels is de vordering wel erkent in het huidige faillissement van Vitae Nouveau, waar van Assendelft zich tracht achter te verschuilen met de stichting Vitae et Pax, die er op het laatste moment door van Assendelft tussen was gezet als z.g.beherend vennoot, terwijl uit alles blijkt dat in feite hijzelf nog steeds beherend vennoot was. Enfin hopelijk zijn jullie zo sportief t.z.t. een correctie te publiceren. Niemand van de gedupeerden rekent overigens op enige uitkering in deze miljoenenzaak, want die van Assendelft heeft gegarandeerd zijn toch al niet florissante bezittingen volledig zoek gemaakt. Maar jullie zullen dat wel weer vergoelijken.

Met Vriendelijke Groet/With Kind Regards
Leo G.M. Nipshagen.
”

Wat moet je nou met zo'n man? Noemt bijvoorbeeld Van Assendelft een crimineel. Leootje, Leootje. Het gaat toch niet om dat lulverhaal dat Christiaan jou in de jaren negentig een gun op je kruintje heeft gezet? Als dat zo was, waarom deed je daarna dan gewoon zaken met hem en was je kort daarna getuige bij zijn huwelijk? Kom op, Leo, niet blijven zeuren.
En dan die zeperd op Curacao bij dat gevalletje-Neon. We hebben gisteren het eindoordeel van de betrokken kadi nog maar weer eens voor het voetlicht getrokken (1). En eerlijk gezegd, Leo, de betrokken kadi maakt op ons nou niet bepaald de indruk dat ie van de Belgische wetgeving geen reet afwist. Dat een curator in België daarna jouw megalomane Neon-vordering wel toelaat pleit niet erg voor 'smans vakmanschap. Die mening wordt gesterkt door het feit, dat ie bijvoorbeeld ook de volledig uit de lucht gegrepen claim van Woutje van Loon in zijn snode lijstje van schuldeisers opneemt. Een laaienlichter eerste klas, die ineens in jouw schaduw opdook om ook een graantje mee te pikken (2). Opnieuw ging dat vers niet door. Weer een dommekloot van een kadi natuurlijk die net als Kleintje Muurkrant crimineel Van Assendelft van Wijck een handje toestak. Yeah sure, Leo. Sterkte nog. Stay tuned.

(1) Nogmaals voor de liefhebber en voor Leo: zie artikel 18 van deze serie dd. 17 september 2013.
(2) Zie artikel 31 van deze serie dd. 11 november 2013 en de woedende serie Letselschade.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Aantal keren bekeken: 570
Antillen vice versa

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch