Deal (003)

vrijdag 30 oktober-2009
Hoe was het ook weer? O ja. De Italianen hevelden tig euro, een paar blikken ravioli en foto's van oom Silvio's minderjarige veroveringen over naar de Talibanjers om ze te laten ophouden met die vervelende aanvallen op hun vakantieoord in Afbaardistan. Werkte niet honderd procent, maar waar gedeald wordt valt wel eens een kilo.
De Canadezen deden het weer anders. Die stortten poen op de rekening van de softe Talibanjers om zich verder niet te bemoeien met de hardliners en zich uit te leven in de teelt van spruitjes en het afromen van de geiten. En wat denk je? Gaan de Amerikanski's nu ook toe over. Vraag is wel of het Caveman-team genoegen neemt met Amerikaanse dollars, want voor je het weet zijn die net zoveel waard als een pepernoot van de katholieke concurrentie. Maar alles is welkom.
Overigens is het overmaken van poen niet het enige besluit dat de pas benoemde vredesduif in het White (correctie: Black) House heeft genomen om de war on terrorism van een fris verfje te voorzien. De jongens en meisjes in het poppyveld mogen met ingang van heden elke drugshandelaar die verdacht wordt van connecties met de Talibanjers zonder vorm van proces voor zijn klus schieten. War on terror meets war on drugs.
Dus die drugshufters zijn gewaarschuwd. Hun kop gaat eraf. Tenzij ze overstappen naar de exportafdeling van de CIA om hun spulletjes op de wereldmarkt te zetten. Net als de broer van prez Karsai. Dan mag je nog effe blijven leven. Kassa.

deal

  • Hits: 353
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch