Skip to main content

Rutte in tears

25 juni 2021

Het is toch werkelijk bij de konijnen af! Die van Luxemburg moest huilen omdat ie zelf met een man getrouwd is, en ook de anderen hielden het rond de tafel van de Europese Commissie niet droog gisterenavond. Zo vertelde ons Rutte. En die deed er nog een appel bij in het zakje: hij had ‘Victor’ de wacht aangezegd. Had gewezen op het embleem van Minerva op zijn eigen kippeborst en de Magyaar te verstaan gegeven dat wie ‘bij de club wil horen moet doen wat de club doet’.

Victor en de ondermensen in zijn herrezen Donau-rijk… Natuurlijk moet dat kutregime op alle mogeijke manieren geboycot en van de kaart geveegd worden. Maar is de anti-homowet van Vic niet eerder het eind van een heel proces in plaats van een begin? Waar was ‘onze’ verontwaardiging toen Fikkie al in 2012 kranten afschafte? En waar was krokodil Rutte toen de poesta’s in 2015 potdicht gingen voor de vluchtelingen? Hiepokrisi Mark de behanger, met de h van holle praatjes!

Een tip voor de hooligans die zondag naar Boedapest gaan om de voetjebal: de enige kleur die in het stadion is toegestaan is zwart. Vooral achter de doelen is het er op de tribunes vergeven van viriele types in zwarte t-shirts en dito jeans. Dat zijn niet ‘prachtige fans’ zoals dat arme schaap van Van Hooijdonk op de televisie blaatte, maar fullcore fascisten, de stoottroepen van het partijtje van Fikkie. Laat dus je regenboogkleertjes daar flink wapperen maar vooral: steek ze ook aan en laat ze op de zomerbries naar achter dat andere doel vliegen…

(JoopFinland)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 juni 2021