Remkes (007)

26 maart 2017
Hits: 413

zondag 2 januari-2005
Er lijkt alweer een tsunami op weg te zijn in de richting van minister Johan Remkes. De eerste trof hem tijdens de debatten over de moord op Theo van Gogh in de Tweede Kamer toen Van Aartsen hem nog net niet binnen boord kon houden. Zij het met zichtbare tegenzin.
De volgende vloedgolf kwam bij ons vandaan en ging over het gemak waarmee hij partners uitzoekt voor een robbertje bonken in het donker. Niks mis mee, ware het niet dat er af en toe partners voorbijkomen die door de AIVD niet erg geapprecieerd worden.
De derde tsunami maakte zijne excellentie mee inThailand zelf, maar goddank stond zijn bungalow aan de goede kant en kon hij gewoon uitslapen.
Gisteren zorgde partijgenoot Wiegel in het teeveeprogramma Buitenhof voor het vierde exemplaar. Volgens Hansepans is het net of het ministerie van Binnenlandse Zaken onder het regime van Johan gewoon niet meer bestaat. Met name op het gebied van de veiligheid. Wiegel kwam zelfs tot de uitspraak dat Remkes “er niet voldoende bovenop heeft gezeten”.
In het licht van tsunami nummertje twee zou je bijna zeggen dat Johan misschien andere voorkeuren heeft, maar dat kan ook heel lekker zijn. Hoe dit ook zij, het is wat ons betreft duidelijk dat de huidige minister doelwit is van een bewuste campagne vanuit zijn partij om hem te lozen. En dan is elke tsunami welkom.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017
Aantal keren bekeken: 413

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch