Shady (067)

dinsdag 8 januari-2008
Nee, geen ruk teruggekregen op de e-mails die we eind vorig jaar in het kader van ons onderzoek naar de buitenissige activiteiten van de firma's Yako en Legal Point naar een stel betrokkenen hebben verzonden. Niks van de Driebergense hotelier cq. shrink Rob Bijpost. Niks van de Wijk bij Duursteedse administrateur Frank Beekes. En niks van de Rotterdamse scheepsreparateur Cook Serdijn. En als we nou brutale briefjes de wereld insturen. No way.
Neem nou bijvoorbeeld eens dit mailtje aan Cook:

"Geachte heer Serdijn,
Ons is ter ore gekomen dat er tussen uw onderneming en de firma Yako een soort samenwerkingsverband heeft bestaan. Dat moest uitmonden in een joint-venture die zich met name zou toeleggen op de vernieuwing en uitbreiding van de Libische koopvaardijvloot.
Kunt u ons ivm een volgend artikel in de serie Shady op onze website vertellen hoe die samenwerking tot stand is gekomen en of die inderdaad tot successen in Libie heeft geleid
".

Is dat even keurig. Toch? Geen syllabe op teruggehoord. Nou kan je denken dat we maar wat ongecontroleerd aan het hengelen zijn. Is niet zo. Wij beschikken over een concept mbt die joint venture en die willen wij u niet onthouden. Asjeblieft 1, 2, 3, 4, 5... Verder hebben we inmiddels opgetakeld dat luitjes van Yako een tijdlang kantoorruimte bij Serdijn in gebruik hebben gehad. En dat lijkt er toch op te duiden dat er minimaal een latrelatie cq. joint-venture in het verschiet lag. Dus waarom Cook geen antwoord geeft mag je zus weten. Of zijn we misschien toch een obscure website? Stay tuned.

shady

  • Hits: 441
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch