Boerenbedrog (005)

donderdag 4 februari-2010
Zo. Niks geen speculaasjes meer. We zijn op eerste kerstdag ordinair besodemieterd met die ballenbomber. Lekker voor die Jasper Schuringa. Duik je met ware doodsverachting boven op Umar Farouk, dooft het fikkie in zijn Nigeriaanse onderbroek, houdt hem in bedwang tot het niet meer nodig is en wat horen we nu? Allemaal doorgestoken kaart. De Amerikanski’s hadden hem van het begin tot het eind in het snotje. Vanaf het moment dat hij een visum aanvroeg. Is nu tijdens een hoorzitting van de Committee on Homeland Security officieel bevestigd door ene Patrick Kennedy. Een hoge knuppel uit het management van Buitenlandse Zaken.
Trouwens, Barack Hussein staat ook stevig voor jodokus. Voor de camera uitleggen dat zijn speurneuzen wel alles wisten van en over Umar, maar dat ze de dots niet hadden geconnect. Foutje. Zou nooit meer voorkomen.
Allemaal gelul dus. Maar het was wel meteen een mooie smoes om een zootje enge poortjes te bestellen waar elke vliegtuigpassagier met zijn handen omhoog in moet gaan staan. Om te laten zien dat er nog leven is achter de gulp of het inlegkruisje. En meteen ook een leuk opstapje voor de activiteiten in Jemen op te pimpen.
Brengt ons overigens meteen bij Guusje T. en Ernst H-B. Waren zij ook op de hoogte van het schaamteloze Amerikaanse spelletje? Zo ja, dan is het schandalig dat zij nu hun wafel houden. Zo nee, idem.
Oh en nog wat: wisten die verrekte Amerikaanse speurneuzen dat Umar wat modern buskruit in zijn onderbroek had zitten? Of erger nog, hebben ze het hem zelf geleverd? Via Captain Curry op Schiphol. En nou maar hopen dat de wekker afgaat in de Tweede Kamer. Stay tuned.

Boerenbedrog

  • Hits: 296
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch