Verdacht geknerp rond De Terp (026)

vrijdag 4 mei-2012
Wat een gekloot! Gemeenteambtenaren in Zeist aan het werk gezet. Beffen het veld ingestuurd. Bevriende raadsleden in het geweer geroepen. B & W onder leiding van Koos Janssen opgejaagd. Alvast irregulier een boom laten omhakken. Want Bertje Terpstra moest en zou zo nodig een grote dienstwoning op het terrein van zijn vermaarde instituut hebben. Allemaal voor J. Lul.
Wat blijkt namelijk? Onze begenadigde afblafgoeroe uit Zeist had op 22 september 1994 een hypootje van ruim 2 meloen afgesloten met de RABO-bank. Nou mocht dat een goeie klant van Bertje wezen, maar het vervelende van zo'n hypootje is dat je toch de boel moet aflossen. Daar schijnt al jaren een stevige klad in te hebben gezeten. En goeie relatie of niet, er moet geschokt worden. Zo niet dan zwaait er wat. Ook in dit geval.
Eerst stond lokaal Quote-correspondent Guus Boon nog garant voor Bertje en daarna nam streekgenoot Ton van Dam de tent over. Maar toen die laatste zeilen ging, werd de situatie nijpend voor onze megalomane vriend. En afgelopen vrijdag was het zover. Van Dam droeg de sleutels over in het bijzijn van een deurwaarder. De Terp is overgedaan aan een herstellingskliniek voor plastische chirurgie. En de leiding daarvan heeft al laten weten geen dienstwoning op het terrein te ambiëren. Lullig hè, voor zo'n gemeente Zeist? Doe je jaren zo je best om Bert onder zijn ballen te kietelen, is alles voor niks. Fuck!

Verdacht geknerp rond De Terp

  • Hits: 295
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch