Skip to main content

Stand van zaken

Hits: 364

donderdag 23 oktober-2008
Alhoewel we momenteel enkele passen op de plaats moeten maken ("ready for take off") is het wel goed om even op wat actuele zaken rondom 't Kleintje in te gaan. Vorige week vrijdag diende het kort geding van Essence BV tegen Stichting de Stelling / Kleintje Muurkrant (zie onze zoekmachine voor de artikelen die zij eraf willen hebben). De zitting duurde drie uur maar er valt weinig over te zeggen wat de uitkomst betreft. We moeten nog twee weken geduld hebben. De uitkomst van deze juridische guerrilla betekent veel voor het voortbestaan van Kleintje Muurkrant (en is ook van belang voor veel andere media, zie dit artikel in Trouw). Onze advocaat is over dit recente kort geding op Omroep Brabant te horen.
Alsof dit allemaal niet voldoende is zijn we ook nog in een juridische procedure terecht gekomen met betrekking tot enkele privacy-regelementen. Tegen een eerder gewezen vonnis zijn wij inmiddels ook in beroep gegaan. Hierover schreef inmiddels NRC en was er een debatje te horen op Argos-radio (begint na ongeveer veertig minuten).
Kortom, veel aan de hand, maar onze handen zijn niet vrij om hierover veel op te schrijven. Als alles goed gaat melden we dat hier en als het slecht gaat dan zullen we er mee moeten kappen...

Klik hier om uw reactie toe te voegen