Octopussy (408)

Hits: 508

dinsdag 28 juni-2011
Er zijn heel wat Napoleons op de wereld die koetkekoet achter hun snikkel blijven aanhollen, ook al is het soms beter om hem even in de vriezer te leggen. Neem nou bad old R.V. Hij zou zijn vrouwtje maar één keer een beuk hebben verkocht en ook maar één keer met haar een potje ruw hebben geworsteld na een uit de hand gelopen bunga bunga voorstelling. Aldus de verklaring van Robbedoes tegenover de kadi.
Maar zijn echtgenote zag dat een tikkie anders. Volgens haar was ze jarenlang mishandeld en bedreigd en ze voelde zich gegijzeld in een belabberd huwelijk. Op 20 december kreeg dat laatste vaste vorm. In een vakantiebouwsel in Heino. Ze wist op een weeceepapiertje een SOS de deur uit te wurmen en zoals u weet bleven de gevolgen niet uit (1). Een smurfenmacht, die de vergelijking met de Osama-killers moeiteloos kon doorstaan, trok zich samen rond en boven Robbie's vakantiehut en niet veel later werd de kleine snikkelaar afgevoerd met een paar manchetten uit de voorraad van commissaris Bullebas. Zijn handwapen ging in een plastic zakkie.
Na drie maanden staatsvakantie werd Robbie op min of meer vrije voeten gesteld.
Afgelopen donderdag eiste de betrokken O-emmer voor het molesteren van zijn wederhelft en het bezit van een schietijzer een gevangenisstraf van drie jaar, waarvan één voorwaardelijk. Effe plussen en minnen en dan kom je uit op iets meer dan een jaar handwerk in een kruipruimte. Als de kadi tenminste kan leven met de eis van voornoemde O-emmer. Of ie daarbij ook nog rekening houdt met Robbie's opdringerige naked short exhibities bij andere dames is een open vraag. We laten ons op 7 juli verrassen. Dan spreekt de kadi het vonnis uit. En dan hoort u weer van ons.

1. Als u het niet weet wordt u vriendelijk verzocht even te retireren naar aflevering 407 dd. 8 juni 2011.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 508

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch